Kontor, Torshamnsgatan 39, Kista

  • 300 m²

Kontor i populära nordicForum!


Lokaltyp Kontor
Total yta 300 m²
Adress Torshamnsgatan 39
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1984
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Våning 5 av 10
Objektsnummer 41974544

Beskrivning

I nordicForum ryms moderna kontorslokaler i två huskroppar. Fastigheten erbjuder faciliteter så som gym, bemannad reception, lunchrestaurang, modernt cykelrum, konferensanläggning och garage.

Kommunikationer

Fastigheten ligger inom 7-minuters gångavstånd från tunnelbana och pendeltåg. Precis utanför byggnaden finns även buss tillgänglig. I området stannar även flygbussar som trafikerar sträckorna till både Arlanda och Bromma flygplats. Med bil tar du dig ut på E4 på mindre än 5 minuter.

Skyltläge

Goda skyltmöjligheter mot Torshamnsgatan i både norr- och södergående riktning.

Närliggande företag

ASUS, Hamamatsu, DirektPress, WaterCircles, Handicare, Lycamobile och Dräger är några av fastighetens trevliga hyresgäster.

Övrigt

KONTRAKTLÄNGD: Långtidskontrakt
KONTRAKTTYP: Förstahandskontrakt
FASTIGHETSBETECKNING: Borgafjord 2

UPPVÄRMNING: Fjärrvärme
LOKALEN KAN NÅS VIA: Person- och lasthiss samt trappor
VENTILATION: Mekanisk till- och från luft
PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Parkeringsplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage. Även ett besöksgarage finns i fastigheten.

MILJÖCERTIFIERING: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

MILJÖCERTIFIERING: GreenBuilding
GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.


Karta

Bilder på lokalen