Kontor, Rosenlundsgatan 50, Södermalm, Stockholm

  • 2 129 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 922 567 kr/mån

Stor och ljus kontorslokal med sociala ytor!


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 129 m²
Adress Rosenlundsgatan 50
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2008
Hiss Nej
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41972395
Hyra 922 567 kr/mån
5 200 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra ett kontor på två våningsplan med en interntrappa emellan. Kontoret är ljust med stora fönster mot gatan. Planlösningen är blandad och kan enkelt anpassas efter behov. Kontoret ligger 1 minut från Södra Station och parkering finns att hyra i garaget.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker, det ger liv till området dygnets samtliga timmar. Även Systembolag och andra mindre butiker finns nära. Tantolunden ligger på ett stenkasts avstånd och inbjuder till sköna promenader eller en löprunda.

Kommunikationer

Med tåg tar du dig enkelt hit, närmsta station är Stockholm södra och ligger några 100 meter från entrén.Flera bussar stannar alldeles utanför dörren. Buss 4 (Radiohuset-Gullmarsplan), buss 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset) och buss 74 (Mariatorget T-station-Sickla Udde) stannar när entrén.Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget (röd linje) och det tar ca 7-10 minuter att gå från kontoret. Du kan även nå Zinkensdamms tunnelbanestation på ungefär samma tid.Med bil är det enkelt att ta sig till E4:an. Det finns garageplatser i huset att hyra.

Service

På Rosenlundsgatan och på tvärgator finns mindre shoppingbutiker, bager, skomakare med mera. Flera restauraunger och matbutiker finns i närområdet. Med en kortare promenad når du söders utbud av affärer och restauranger med mera. Sats finns i huset med en stor gymanläggning.


Karta