Kontor, Gruvgatan 8, Högsbo, Göteborg

  • 191 m²
  • Enligt överenskommelse

Välplanerat kontor i entréplan med garage


Lokaltyp Kontor
Total yta 191 m²
Adress Gruvgatan 8
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952333
Bifogade filer

Beskrivning

I vår fastighet på Gruvgatan 8 kan vi erbjuda ett kontor om 191 kvm. Kontoret är beläget på entréplan och är lättillgänglig och i mycket fint skick. Lokalen har även ett eget garage. Det finns även goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten.

Lokalen inrymmer kontorsrum i varierande storlek, fint pentry och bra med lagerutrymmen.

Välkommen att kontakta mig för visning!

Omgivning

Högsbo är ett 50-tals område som ligger i sydvästra Göteborg, några kilometer från centrum. Här har du nära till både hav, friluftsområden och butiker. Axel Dahlströms torg är Högsbos centrum, men även Frölunda torg och köpcentrumet 421 ligger i närheten.
I Högsbo är utvecklingen påtaglig med nya verksamheter inom olika inriktningar som flyttar hit. Området präglas av kontorsfastigheter men här finns även vissa inslag av handel. Dessutom finns det stora strövområdet Änggårdsbergen nästgårds.
Service och butiker
Det är inte långt till de stora köpcentren Frölunda Torg och 421, bägge med stort utbud bekvämt koncentrerat.
Kommunikationer
Högsbo har ett ypperligt läge för den som kommer från den västra sidan av Göteborg i och med att man undviker trafiken genom staden. Men även förbindelserna med till exempel E6 är väl utbyggda via en flerfilig led. Med kollektivtrafikens stadsbussar tar resan ut till Högsbo omkring 30 minuter.


Karta

Bilder på lokalen