Kontor, Sankt Eriksgatan 63b, Kungsholmen, Stockholm

  • 322 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 93 917 kr/mån

Fantastisk lokal för dig som söker något unikt!


Lokaltyp Kontor
Total yta 322 m²
Adress Sankt Eriksgatan 63b
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1907
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Ingår i hyra Värme och fastighetsskatt
Objektsnummer 41956465
Hyra 93 917 kr/mån
3 500 kr/m²/år

Omgivning

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 och 4:ans bussar

Planlösning

Denna fina och påkostade lokal utgör en del av en större yta i den coola och anrika fastigheten Sankt Erikspalatset. När du öppnar entrédörren möts du av skön och inbjudande känsla av kreativitet och värme. Lokalen har en väl tilltagen takhöjd och ett vackert stavparkettgolv och består av en stor öppen yta med 20-25 arbetsplatser med fönster och utsikt över Karlbergskanalen. Här finns också rum för möten, dels i ett större konferensrum med plats för 10-12 personer och i det mindre projektrummet för 4-6 personer. Lokalen har utöver en trivsam loungeyta, ett stort välutrustat pentry med matplatser, tre wc, varav en med dusch samt ett förråd.

Parkering

Nej

Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer.

Övrigt

Driftskostnader samt moms tillkommer. Sittande hyresgäst önskar överlåta sin del av lokal, andrahandskontrakt.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen