Kontor, Sankt Eriksgatan 117, Hagastaden, Stockholm

  • 840 m²
  • Enligt överenskommelse

I hjärtat av hagastaden finns denna trevliga lokal med blandad planlösning


Lokaltyp Kontor
Total yta 840 m²
Adress Sankt Eriksgatan 117
Område Hagastaden
Publicerad 2023-09-16
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1930
Hiss Ja
Våning 10
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41947052
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen passar det moderna företaget som letar efter flexibilitet och funktion i ett av Stockholms expansiva stadsdelar Hagastaden.

Omgivning

Stockholm växer och den nya stadsdelen Hagastaden håller på att ta form. Hagastaden integreras med Karolinska Sjukhuset och KI. Meningen är att det befintliga innovationsklimatet ska kombineras med innerstadens kvaliteter och att den nya stadsdelen därmed skapas. Det planeras också för uppförandet av ett stort antal bostäder samt ytterligare kommersiella ytor i området. I dag består den omkringliggande bebyggelsen av bostadshus och kontorshus med kommersiell verksamhet i entréplan.

Kommunikationer

Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och Citybanan stannar vid Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Planlösning

Öppen och ljus kontorslokal högt upp i fastigheten med utsikt över Hagastaden. Planlösningen är blandad med gemensamhetsytor.

Parkering

I fastighetens garage finns ett garage med cirka 140 parkeringsplatser. Här har husets hyresgäster möjlighet att hyra garageplatser.

Service

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen