Kontor, Kungsgatan 5, City, Växjö

  • 170–1 329 m²
  • 2023-01-01

Flexibel kontorslokal mitt i city med många möjligheter!


Lokaltyp Kontor
Total yta 170–1 329 m²
Adress Kungsgatan 5
Område City
Kommun Växjö kommun
Byggår 1972
Hiss Nej
Tillträde 2023-01-01
Objektsnummer 41955831

Beskrivning

Kontorslokaler som erbjuder varierande ytor och kan nyttjas och delas på många olika sätt. Detta ger er möjlighet att forma just er drömlokal. Anpassas efter behov och önskemål.
Yta från 170 kvm. Fantastisk utsikt över både Stortorget och Storgatan. Varmt välkomna att höra av er för mer information!

Omgivning

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center med över 1 000 kvadratmeter Co-Working, precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen mitt på Storgatan i korsningen mot Västergatan har vi en centralt belägen fastighet och med en påbyggd gårdsbyggnad med moderna och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.

Parkering

Innegård med möjlihget att hyra reserveradparkeringsplats.
Stor allmän parkering rakt över gatan på Stortorget.
Några få minuters pormmenad bort finns även en större parkering vid Norrtull.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen