Kontor, E A Rosengrens gata 17, Högsbo/Sisjön, Göteborg

  • 316 m²
  • 2023-01-01

Kontor & showroom i bottenplan


Lokaltyp Kontor
Total yta 316 m²
Adress E A Rosengrens gata 17
Område Högsbo/Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Tillträde 2023-01-01
Objektsnummer 41958292

Beskrivning

Är ni intresserade av ett showroom och kontor i bottenplan på en spännande fastighet i Högsbo? Här finns en ledig lokal med många möjligheter, lokalen ligger i en fastighet som har lunchrestaurang, konferensmöjlighet, gym, garage och parkering med eller utan laddmöjlighet.

Omgivning

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer. Det tar ca 5 min att resa till Marklandsgatan som är en knutpunkt för bussar och flera spårvagnslinjer alternativt 10 min för att ta sig till Radiomotet där man enkelt reser mot stan eller kranskommunerna.

Planlösning

Lokalen har två entréer, en mitt på huset som en butiksingång och den andra via fastighetens trapphus. När du kommer in i lokalen välkomnas du av en stor yta som skulle kunna användas till showroom, bakom denna finns ett rum som tidigare använts som ett kassavalv/arkiv. Här finns också ett konferensrum, ett lunchum och flera kontorsrum i varierande storlekar.

Service

Lunchrestaurang, närhet till hela Högsbo/Sisjö handelsområde, 421 samt Frölunda Torg.

Övrigt

Modern och representativ kontorsfastighet med bästa skyltläge mot Dag Hammarskjölds led. I området finns alt tänkbar service, goda bussförbindelser samt närhet till de större lederna.


Karta


Bilder på lokalen