Kontor, Kistagången 6, Kista

  • 1 964 m²
  • Enligt överenskommelse

Helt våningsplan i attraktiva Kista + med centralt läge i Kista. Stor och välkomnande entré med goda skyltmöjligheter, lokalen anpassas vid tillträde.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 964 m²
Adress Kistagången 6
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1984
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41946916
Bifogade filer

Beskrivning

Hela plan 4 i attraktiva Kista + finns nu att förhyra. Lokalen anpassas i samråd med ny hyresgäst så det finns stora möjligheter att påverka lokalens utformning, funktioner och ytskikt. I entréplan finns en reception samt ett populärt café. Dessutom finns en konferensavdelning med hörsal och flera konferensrum i varierande storlek som kan nyttjas av fastighetens hyresgäster.

Omgivning

Kista+ ligger centralt placerad i Kista. I fastigheten sitter IBM och Ericsson i närheten finnas även Samsung och Tele2s huvudkontor. Lokaliseringen erbjuder ett perfekt alternativ för företag som vill sitta placerad i Stockholms eget Silicon Valley.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 7 minuters promenad bort.

Service

Några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker. I Kista + finns konferens, café och lobby.


Karta
Visa på kartan: