Kontor, Gamlestadsvägen 3, Gamlestaden, Göteborg

  • 175 m²
  • Efter överenskommelse
  • 14 583 - 26 250 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 175 m²
Adress Gamlestadsvägen 3
Område Gamlestaden
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1940
Våning 1
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41906202
Områdeshyra 14 583 - 26 250 kr/mån
1 000 - 1 800 kr/m²/år

Beskrivning

Ledig hörnlokal i Gamlestaden med egen ingång. Lokalen har flera fönster som blickar ut mot Gamlestadsvägen och Gamlestadens Fabriker. Förutom den öppna planlösningen finns det en del som är avskilt för kontorsrum, pentry samt ett förråd.

Den här lokalen passar för en butik, showroom eller ett mindre bolag som vill etablera sig i området kring Gamlestadens Fabriker och Gamlestadens torg. Det här är ett av Göteborgs mest spännande utvecklingsområde. Här tillkommer det 300 nya bostäder och 64 000 kvm kontor, restauranger och service.

Passa på att etablera dig i den här lokalen och se möjligheterna till affärer växa tillsammans med Gamlestadens Fabrikers utveckling (och hela Gamlestaden).

Omgivning

Gamlestaden är ett av Göteborgs äldsta områden med en rik industriell historia med sockerbruk och väveri under 17- och 1800-talen. Gamlestads torg ligger 2 kilometer nordost om centrala Göteborg och har ett mycket strategiskt läge med närheten till Centralstationen och Göteborgs östra stadsdelar. Det tar endast 6 minuter med spårvagn från Göteborgs centralstation. Här rinner Säveån mot sitt utlopp i Göta Älv och landshövdingehusen i området skapar en gemytlig stadsbild.

De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden då den kommer förtätas och växa ihop med Göteborgs centrum. I närområdet etableras hotell, butiker, restauranger och bostäder, vilket skapar en modern och levande blandstad dygnets alla timmar.

Kommunikationer

På andra sidan Säveån ligger den nya kollektivtrafiksknutpunkten Gamlestads torg. Härifrån avgår spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11, bussarna 58, 78, 167 och 519 samt pendeltågen mellan Göteborg-Vänersborg och Göteborg-Ale. Ännu närmare finns hållplatsen Kristinedal där buss 58 och 519 stannar.

Till Gamlestaden åker man smidigt med bil. Stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6.

Parkering

Fastigheten har ca 400 parkeringsplatser som används både som betalparkering och parkering till hyresgäster med parkeringstillstånd. Under fastigheten finns två parkeringsgarage med tillhörande 10 respektive 35 parkeringsplatser.

Service

Gamlestaden och Gamlestadens fabriker har tillsammans ett rikt utbud med flera lunchrestauranger, mataffär, vårdcentral, gym, konditori, salladsbarer och caféer.

Övrigt

I Gamlestadens fabriker finns närmaste bilpool på Kalles väg 1.


Karta

Bilder på lokalen