Kontor, Kistagången 6, Kista

  • 690 m²
  • Enligt överenskommelse

Ledig lokal högst upp i modern kontorsfastighet, med centralt läge i Kista. Vacker entré med bra skyltläge. Närhet till service och kommunikationer.


Lokaltyp Kontor
Total yta 690 m²
Adress Kistagången 6
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1984
Hiss Ja
Våning 7
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943486

Beskrivning

Strategiskt läge mitt i Kista. Här delar du hus med IBM och i grannfastigheterna finns bland andra Ericsson, Samsung och Tele2. Huset har en stor gemensam reception med kombinerat café, här möts man av fina material och högt i tak samt ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Lokalen på plan 7 har fönster i tre väderstreck och en modern planlösning med effektiva ytor. Som hyresgäst i fastigheten har du även tillgång till en konferensavdelning med hörsal och flera konferensrum i varierande storlek.

Omgivning

Kista+ ligger centralt placerad i Kista. I fastigheten sitter IBM och Ericsson i närheten finnas även Samsung och Tele2s huvudkontor. Lokaliseringen erbjuder ett perfekt alternativ för företag som vill sitta placerad i Stockholms eget Silicon Valley.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 7 minuters promenad bort.

Parkering

Möjlighet att ansöka om till parkeringsplats i garage

Service

Några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker. I Kista + finns konferens, café och lobby.


Karta