Kontor, Drottninggatan 11, Centrum, Helsingborg

  • 250 m²

Här finner ni 250 kvm kontor på fjärde våningen på bästa läge i stan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 250 m²
Adress Drottninggatan 11
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41951353

Beskrivning

Med kakelugnar, högt i tak och stora fönster har vi nu möjlighet att erbjuda en inspirerande kontorslokal, om 250 kvadratmeter, mitt i centrala Helsingborg. Här kan du och dina medarbetare fokusera på att utveckla er verksamhet, samtidigt som ni arbetar i en stilfull miljö som bjuder in till kreativitet och härliga möten.

På 4:e våningen med hiss

I dagsläget erbjuder lokalen ett konferensrum för möten, kompletterat med små och stora rum som rymmer 17 arbetsplatser. (se gärna planritning för att ta del av vårt förslag)

Här finns allt ni behöver för en produktiv och trivsam arbetsdag - från det moderna köket till loungeområdet där ni kan koppla av och samla energi.

Fantastiskt läge nära Helsingborg C

Närheten till Helsingborg C gör att ni har enkel tillgång till kollektivtrafik med buss, färja och tåg – vilket skapar utmärkta pendlingsmöjligheter.

Direkt utanför dörren finns ett myllrande handels- och restaurangliv.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

5 minuters promenad till Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig enkel kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med flygplats. Med bil når du E6:an på 10 minuter.

Service

Helsingborgs innerstad runt hörnet, granne med Dunkers Kulturhus och Norra Hamnen.


Karta

Bilder på lokalen