Kontor, Kungsgatan 48, City, Stockholm

  • 1 306–1 524 m²

Toppmodern lokal om 1 300 kvm med privat terrass mitt i city.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 306–1 524 m²
Adress Kungsgatan 48
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Tillgänglighet Omgående
Våning 2
Objektsnummer 41970535

Beskrivning

En ljus och fräsch lokal mitt i centrala Stockholm. Dess strategiska läge gör den lättillgänglig och nära olika bekvämligheter samt kollektivtrafik.

Lokalen är utformad med modern och stilren design, med gott om dagsljus och vackra detaljer. Det som verkligen utmärker lokalen är dess privata terrass, som erbjuder en avkopplande och trevlig utomhusmiljö, perfekt för möten eller en paus.

Den flexibla layouten inkluderar mötesrum, privatkontor och öppna arbetsområden för samarbete. Andra bekvämligheter inkluderar kök, konferensrum och bra tekniska anslutningar.

Denna lokal erbjuder en inspirerande och praktisk arbetsmiljö mitt i city. En perfekt plats för företag som söker en central och bekväm arbetsplats.

Kommunikationer

Busslinje 1, 57 och 75 utanför porten, hållplats Hötorget. 1 min gång till Hötorgets tunnelbana och gröna linjen.

Planlösning

Ljus och effektiv lokal i två plan med förbindelse via interntrappa och tillhörande privat terrass. Stort utbud av större mötesrum och mindre samtalsrum.

Övrigt

KONTRAKTLÄNGD: Förhandlingsbart
KONTRAKTBESKR.: Överlåtelse av avtal på förmånliga villkor som sträcker sig till 2025-09-30. Möjlighet att teckna nytt avtal på längre period direkt med fastighetsägare.
FASTIGHETSBETECKNING: Vinkelhaken 18

MILJÖCERTIFIERING: BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.


Karta

Bilder på lokalen