Kontor, Södra Korsgatan 11, Katrinedal, Borås

  • 390 m²
  • 2023-06-14

Här finns möjligheter att utforma din egna arbetsplats. Nyfiken? Kolla här!


Lokaltyp Kontor
Total yta 390 m²
Adress Södra Korsgatan 11
Område Katrinedal
Kommun Borås kommun
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde 2023-06-14
Objektsnummer 41943751
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen är i startläge att totalrenoveras - är det ditt företag som vill in här och vara med och påverka utformningen från start?
I dagsläget består lokalen av öppna ytor med flertal kontorsrum. Även utrustad med flertal wc samt en egen hiss som går direkt in i lokalen från markplan - Perfekt!
Ett spännande och praktiskt läge, parkeringsmöjligheter finns liksom promenadavstånd till centrum, livsmedelsbutik och restauranger. Nära påfart till R40.
Vill du vara med och utforma din egna lilla lokal utefter din verksamhets behov? Här finns möjligheten att utforma din egna arbetsplats efter dina önskemål. Välkommen!

Omgivning

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service.

Lunchpromenaden kan avnjutas i den gröna Annelundsparken som är 91 400 kvadratmeter stor och har ett stort utbud av växligheter. Här finns även stadens största lekplats och i närområdet finns det mesta man kan önska sig med lunchrestauranger och kommersiell service.

450 meter ifrån lokalen finns ICA Maxi, Apotek mm.

Kommunikationer

Det finns busshållplats med bra förbindelser och det är även lätt att ta sig hit med cykel. På tio minuters gångavstånd ligger Borås citykärna och busstationen.

Området är mycket lättillgängligt med anslutning till riksväg 40, 41 och 27.

Parkering

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team!

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått.
Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning.
För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Övrigt

Fastigheten består av två delar en kontorsdel och en lager/butiksdel. År 2017 gjordes en fasadrenovering och den gamla fasaden togs fram på kontorsdelen. Fönstren byttes och nya i äldre stil sattes in.

Skyltläget är perfekt emot R27!


Karta

Bilder på lokalen