Kontor, Röntgenvägen, Solna strand, Bromma

  • 1 005 m²
  • Enligt överenskommelse

En dynamisk mittpunkt för alla sinnen. En gränsöverskridande destination där arbete möter inspiration och avkoppling. Det är Origo.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 005 m²
Adress Röntgenvägen
Område Solna strand
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2020
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943002
Bifogade filer

Beskrivning

En dynamisk mittpunkt för alla sinnen. En gränsöverskridande destination där arbete möter inspiration och avkoppling. Det är Origo. Ett grönt stråk med över 18 000 kvadratmeter kontor, gemensamma ytor för möten och arbete samt wellness och stora takterrasser. Kommunikationerna är utmärkta och här finns även ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster. Så för dig som söker moderna kontor med ett utmärkt läge finns nu en sällsynt god möjlighet i Solna strand. Inflyttning från hösten 2023.

Omgivning

I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram.
Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor som fördelas över 10 våningsplan.
Utmärkta kommunikationer, och ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter!
Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området.
Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme.
Intresset för cykelpendling ökar ständigt. Läget i Solna strand gör det enkelt att ta sig till och från med cykel. Givetvis finns det cykelparkering inomhus med möjlighet att tvätta cykeln, pumpa sina däck eller ladda batterierna.

Planlösning

För företaget som söker skräddarsydda kontor kan vi erbjuda lokaler från 350 kvm upp till 18 000 kvm. Kontoren utgår från Origos dynamiska koncept men storlek och utformning formas med utgångspunkt i era behov.

• Yteffektiva lokaler 1 person/10 kvm
• Generös rumshöjd 2,70 innertak
• Energieffektiv och närvarostyrt ventilations- och belysningssystem
• Hållbara och medvetna materialval
• Miljöbyggnad Guld

Parkering

Gott om garageplatser i vårt nybyggda parkeringsgarage någon minut bort. En generös cykelparkering kommer att finnas i fastigheten och även tillgång till duschar och omklädningsrum.

Service

Många bra restauranger, oavsett om du söker en plats för frukostmöte, affärslunch eller catering.
Under den varma årstiden växer sig restaurang och café ut på gården och platsen får trevliga uteserveringar och miljöer där man även ska kunna ta med sig sin dator och arbeta i en kreativ miljö utomhus.
I området finns lokaler för större evenemang eller andra tillfälliga behov av ökade ytor. Centralt i kvarteret ligger fyrstjärniga Grow Hotel, som ger liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll.
Här finns 176 rum och studios, gym, restaurang och välkomnande lobby.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen