Kontor, Norgegatan 1, Kista

  • 435 m²

Lager och kontor på bästa läge


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 435 m²
Adress Norgegatan 1
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41964790
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Norgegatan 1. Här erbjuds en lokal på entréplan med tillhörande lastkaj med lyftbord. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Kista ligger i Norrort i Stockholm. Här hittar du Kista Galleria med flertalet lunchrestauranger, ett rikt serviceutbud och generösa öppettider. I stadsdelen finns stora möjligheter att vara social och nätverka. Välkommen att ansluta till löpargrupper, träna i padelhallen eller samla kollegorna för en go kart-aw i Kista Galleria. Området bjuder också in till rekreation i det gröna. Vackra Grönlandsparken ligger mitt i Kistas kontorsområde och intill Corems fastigheter finns ett trevligt promenadstråk dit du kan bjuda ut en kollega eller gäst för en ”walk and talk” i friska luften.

Kista är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt och genomför nu en förvandling där företags- och bostadsområden knyts ihop. Målet är att skapa en blandstad som lever dygnet runt. Grönområden, aktivitetsytor, kollektivtrafik och serviceutbudet utökas. The Kloud är ett initiativ för framtidens Kista där människor, företag, konst och vetenskap ska ha plats att växa och blomstra. Det anordnas aktiviteter och pop ups på torg och platser runtom i stadsdelen. Till exempel har Kista Innovation Park skapats som en öppen plats för att utforska framtidens teknik.

Som hyresgäst i Corems fastigheter har du ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Redan idag sitter en rad större hyresgäster här, såsom Samsung, Tele2, Ericsson med flera. Corem erbjuder möjligheten att krympa och växa fritt inom beståndet.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i fastighetens garage samt utomhusparkering i närheten av lokalen.


Karta

Bilder på lokalen