Kontorshotell, Klarabergsviadukten 70, Norrmalm, Stockholm

  • 10 m²

Kampanjkontor- City Office, det moderna kontorshotellet med guldläge. Beläget i World Trade Centers byggnad, precis vid Stockholm City Terminal. Nu erbjuder vi ett ljust och trevligt kontor för 1-2 p ...


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10 m²
Adress Klarabergsviadukten 70
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Receptionsservice, fullt möblerade rum, wifi, städning, kaffe
Objektsnummer 41927902

Beskrivning

Hyr kontor på en av Stockholms mest attraktiva adresser- just nu erbjuder vi ett trevligt kontor perfekt för 1-2 personer för kampanjpris. City Office är ett modernt kontorshotell beläget i World Trade Centers byggnad, precis vid Stockholm City Terminal. Hos oss arbetar du i en härlig och dynamisk miljö, med Stockholms puls precis utanför porten. Vår anläggning genomsyras av service, glädje och gemenskap och här arbetar och trivs företag inom en rad olika branscher.

Just nu erbjuder vi just det perfekta kontoret för er som är 1-2 personer och önskar en arbetsplats i centrala Stockholm. Här har du tillgång till reception, mötesrum, kök och trevliga lounger. I hyran ingår även fritt wifi, städning och inbjudningar till våra uppskattade events och nätträffar. Önskar ni boka något av våra populära mötes- och konferensrum gör ni det till förmånligt medlemspris och självklart hjälper vår fantastiska reception er att ta fram cateringförslag om det önskas. Hos oss går kaffemaskinerna varma och alla våra hyresgäster har fri tillgång till vårt goda kaffe.

Vi tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själva välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning!

Önskar ni en annan typ av kontorslösning?
Tveka inte på att kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett förslag som passar ert företag.

Kommunikationer

Guldläge mitt i Stockholm med Stockholms Centralstation precis utanför porten. Närhet till Arlanda Express för dig som har ett flyg att passa och övriga kommunikationer för att smidigt ta dig runt i stan.

Service

Trevliga restauranger, butiker och hotell ligger i nära anknytning till vårt kontorshotell.

Övrigt

I hyran ingår bland annat tillgång till våra moderna lounger, fritt wifi, städning, kaffe och inbjudan till våra uppskattade events och nätverksträffar. Till ditt befogande står även vår professionell reception. Finns även tillgång till en härligt solig takterrass.


Karta

Bilder på lokalen