Kontor, Drakegatan 6-10, Gårda, Göteborg

  • 349 m²
  • April 2024
  • 86 523 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 349 m²
Adress Drakegatan 6-10
Område Gårda
Publicerad 2023-11-18
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Våning 6
Tillträde April 2024
Objektsnummer 41968652
Hyra 86 523 kr/mån
2 975 kr/m²/år

Beskrivning


Vill du arbeta i en fastighet som har alla bekvämligheter och där kontoret blir en plats du inte vill lämna? Då kanske denna trevliga och ljusa lokal i populära Kineum är något för dig. Lokalen ligger i den äldre delen av huset, ofta benämnd som Canonhuset och välkänd för många. Numera är det emellertid det omtalade hotellet Jacy'z som fått mest uppmärksamhet. Lokalen är perfekt för dem som föredrar egna arbetsrum, då den för närvarande är uppdelad i separata rum. Möjligheten finns också att skapa öppna och flexibla ytor om så önskas.

Besökare välkomnas i den charmiga receptionen på Jacy'z hotell, och det finns tillgång till hotellets faciliteter. I huset finns flera lunchmöjligheter och dessutom kan du enkelt ta hissen ner för en AW direkt på plats. Företag som gillar att vara mitt i händelsernas centrum och som trivs i en miljö där det alltid är liv och rörelse har redan valt att flytta hit.

Intill fastigheten finns ett praktiskt garage, och du kan enkelt ta dig hit med cykel eller kollektivtrafik. Dessutom ligger Gårdatorget bara några minuters promenad bort där du hittar servicebutiker och lunchrestauranger så som den omtyckta salladsbaren Picadeli.

Välkommen till Kineum! Här möts arbetslivets krav och hotellets bekvämligheter för att skapa en arbetsmiljö utöver det vanliga. Varmt välkommen på visning!
Omgivning

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Tusentals lägenheter har byggts utmed ån i Norra Gårda och de senaste projekten innebär kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, förgyller nu södra Göteborgs nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer att kompletteras med nya spännande företag i takt med att fler byggnader kommer upp.

Kommunikationer

Ullevi Södra är närmaste hållplatsen där spårvagnarna 2, 4, 6, 8 och 13 stannar. På Ullevi Norra stannar spårvagnarna 1, 2, 3, 4, 6, 8, 10 och 11 samt 60-bussen. I södra delen av Gårda stannar också pendeltågen mot Kungsbacka och Borås på Lisebergs station.

Fastigheten är placerad precis vid Gårdamotets avfart från E6/E20.

Parkering

I fastigheten finns ett garage med 380 parkeringsplatser samt ett separat cykelrum.

Service

Gårda har flertalet mindre restauranger influerade från världens alla hörn som blandas med hotell och mathandel vid Focus-huset. I Gårda finns flera av de stora gymkedjorna på gångavstånd tillsammans med Klätterfabriken och Valhallabadet.

Övrigt

Närmaste Styr och Ställ finns på Gårdatorget. I huset erbjuds bilpool från Volvo On Demand.


Karta

Bilder på lokalen