Kontor, Lilla Bommen 1, Centrum, Göteborg

502 Bad Gateway

502 Bad Gateway

  • 277 m²
  • 20220601


Lokaltyp Kontor
Total yta 277 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20220601
Objektsnummer 41931022

Beskrivning

Denna moderna lokal precis vid vattnet är för er som letar efter ett centralt och välplanerat kontor för upp till 20 personer på vån 5. Stora fönster och ljusa ytskikt ger en luftig känsla och rätt förutsättningar för att skapa ett kreativt och trivsamt kontor. Här får ni en bekväm arbetsplats med ett brett serviceutbud i huset och möjlighet till ett flexibelt hyresavtal.

Lunchen kan intas på någon av de trevliga restaurangerna i huset eller varför inte nere i gästhamnen där känslan av Göteborgs skärgård är påtaglig, fast du är mitt i city. Endast några hundra meter bort ligger Göteborgs centralstation, Nils Ericson-terminalen, Västlänkens kommande uppgång liksom direkt påfart till E45.
Centralt och expansivt område med service och restauranger i huset
I huset finns bra service såsom restauranger, café, konferens och reception. I entréplanet finns flera platser att slå sig ner för ett samtal, möte eller en kaffe. Här kan du enkelt koppla upp dig på gratis WiFi. I källarplanet ligger också ett stort cykelgarage med både servicestation och laddplats för elcyklar.
Utanför dörren finns ett dynamiskt område som är under tillväxt. Ta chansen att flytta in i ett av Göteborgs mest expansiva områden. Lilla Bommen är unikt med vattnet så nära inpå och samtidigt ett rikt kulturliv som präglar områdets identitet och charm. Här kan ni avsluta jobbveckan med en bit mat i gästhamnen eller varför inte besöka någon av Operans tidiga föreställningar, bara fem minuters promenad bort.
Välkommen att boka en visning!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr samt besöksparkering. P-däck P-tillstånd, som erhålls från Vasakronan, krävs vid parkering i p-däcket. Det ska placeras väl synligt i framrutan på bilen. I p-däcket finns inga numrerade p-platser, man ställer sig i valfri ruta. In- och utfart sker med passerkort. Vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig, personlig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av p-däcket sker en gång per kvartal. P-dekalen gäller ej på besöksparkeringen. Garage, källarplan I fastigheten finns ett antal fasta garageplatser för uthyrning. För tillträde behövs passerkort dygnet runt och vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av garaget sker en gång per kvartal. Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns parkering på planen under Göta Älv Bron. Betalning sker i p-automat. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls.

Service

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen