Kontor, Lilla Bommen 1, Centrum, Göteborg

  • 232 m²
  • 38 667 - 67 667 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 232 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Objektsnummer 41931022
Områdeshyra 38 667 - 67 667 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Nyrenoverad kontorslokal med fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. Entré med plats för reception och lounge. Kontorslokalen är i huvudsak i öppen planlösning med flera samtalsrum och mötesrum i olika storlekar. Stort kök och härliga gemensahetsytor centralt i lokalen och arbetsplatserna mot den härliga utsikten.

I huset finns all tänkbar service så som restauranger, café, konferens och reception. I entréplan finns flera platser att slå sig ner för ett samtal, möte eller en kaffe. I källarplan finns också ett stort cykelgarage med både servicestation och laddplats för el-cyklar.

Utanför upplevs ett dynamiskt område med urbana restauranger. Ta chansen att flytta in i ett av Göteborgs mest expansiva områden. Lilla Bommen, som unikt har vattnet så nära inpå och ett rikt kulturliv som präglat områdets identitet och charm. Avsluta jobbveckan med en bit mat i gästhamnen eller varför inte slå på stort och besöka någon av Operans tidiga föreställningar, 5 minuters gång bort.  Endast 7 minuters promenad till centralstationen och Drottningtorget vilket är en av Göteborgs största knutpunkter för spårvagnar och bussar. 

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr samt besöksparkering. P-däck P-tillstånd, som erhålls från Vasakronan, krävs vid parkering i p-däcket. Det ska placeras väl synligt i framrutan på bilen. I p-däcket finns inga numrerade p-platser, man ställer sig i valfri ruta. In- och utfart sker med passerkort. Vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig, personlig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av p-däcket sker en gång per kvartal. P-dekalen gäller ej på besöksparkeringen. Garage, källarplan I fastigheten finns ett antal fasta garageplatser för uthyrning. För tillträde behövs passerkort dygnet runt och vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av garaget sker en gång per kvartal. Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns parkering på planen under Göta Älv Bron. Betalning sker i p-automat. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls.

Service

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen