Kontorshotell, Pumpgatan 1, Lundbyvassen, Göteborg

  • 1–600 m²
  • 88 rum
  • 2021-09-01
  • 83 - 195 000 kr/mån

Dela kontor med världens mest innovativa företag, bara ett stenkast från centrala Göteborg. Välkommen till Göteborgs pulserande hamnområde vid Norra Älvstranden. Här jobbar du bland höghus och hamnkranar på Hisingen – på en av landets mest spännande hubbar för innovation och teknikutveckling. Ett perfekt ställe för att utveckla ditt företag....


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor / Utbildningslokal / Kontor / Lager
Total yta 1–600 m²
Adress Pumpgatan 1
Område Lundbyvassen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2020
Hiss Ja
Våning 2
Antal rum 88
Takhöjd 240
Tillträde 2021-09-01
Ingår i hyra Allt förutom mötesrum
Objektsnummer 41968392
Hyra 83 - 195 000 kr/mån
999 - 3 900 kr/m²/år

Beskrivning

Vår idé utgår från dig och ditt team. Vi vet att om ni utvecklas och mår bra, kommer ert företag också att göra det. Därför ingår mer än arbetsmiljöer. Riktigt gott kaffe, lunchträning, inspirerande nätverksträffar och frukostbuffé är bara några exempel på allt ni får på köpet. Vårt mål är att ni ska längta till kontoret och älska att vara där. Allt ingår: Så du kan fokusera på jobbet.
Sugen på lunch? Foodtrucks, restauranger och caféer finns runt knuten. Och sträck på benen längs Göta älv eller i Keillers park om du gillar utsikt.
Med United Spaces blir ni en del av något större. Hur då? Jo, vi är både en arbetsplats och en mötesplats för drivna företagare. Behöver du en, eller över hundra arbetsplatser? Inga problem. Hos oss finns kontor och arbetsplatser för små och stora företag. Prata med oss så skräddarsyr vi en lösning som passar ditt företag perfekt.
Vårt mål är att du ska längta till kontoret och älska att vara här. Nyfiken? Hjärtligt välkommen förbi så bjuder vi på kaffe.

VÅRA MEDLEMSKAP
Lounge
Lounge är det perfekta alternativet för dig som vill jobba i en avslappad miljö med härlig atmosfär. Läs mailen i en mysig soffa, ta mötet i ett telefonbås eller strukturera upp din vecka vid något av våra projektbord. Här jobbar du i öppna landskap, sida vid sida med andra drivna personer. Vem vet, du kanske hamnar bredvid din nästa samarbetspartner!
Pris : 3195 sek/månad

Eget skrivbord
En dedikerad arbetsplats som är din egen. Komplett med höj- och sänkbart skrivbord och ergonomisk stol. Pynta med din ljusblåa musmatta eller bilder på nära och kära. Och kom och gå som du vill – vi står kvar. Eller ännu viktigare: Ditt skrivbord står kvar.
Pris : 4195 sek/månad

Eget kontor
Behöver ni ett eget kontor? Inga problem. Vi har både stora och små! Här kan ni stänga dörren om er och skapa en egen fantastiska värld – utan att gå miste om vårt community och alla härliga aktiviteter som pågår utanför. Det bästa av två världar, helt enkelt.
Pris : På förfrågan

Planlösning

Stora Lounger, flexibla arbetsplatser och privata kontor i olika storlekar . Samt bokningbara mötesrum

Parkering

Nej

Vägbeskrivning

United Spaces LIndholmen, i Göteborgs mest dynamiska och innovativa område Uni3byGeely.


Karta

Bilder på lokalen