Kontor, Packhusplatsen 2, Centrum, Göteborg

  • 448 m²
  • 20211115
  • 74 667 - 130 667 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 448 m²
Adress Packhusplatsen 2
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1901
Renoveringsår 2008
Tillträde 20211115
Objektsnummer 41927987
Områdeshyra 74 667 - 130 667 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Den anrika Jugend fastigheten Hertzia vid Packhusplatsen har nu en vacker lokal med stora fönster, högt i tak och med en utsikt över Göteborgs hamninlopp ledig för uthyrning.
Lokalen på 450kvm med plats för 24 arbetsplatser är främst indelad i stora kontorsrum, men det finns även yta för ett öppet kontorslandskap, konferensrum, pentry och wc.
Dessutom finns även en härlig takterrass med utsikt för alla hyresgäster att njuta av.

Kommunikationer

Ifrån Hertziahuset tar ni er på bara några minuters promenad till Brunnsparken och Centralstationen som är Göteborgs knutpunkter för i princip all kollektivtrafik i stan. Det är också nära till hållplatsen Stenpiren där båtar går till Lindholmen/Eriksberg, flertalet bussar och spårvagnar stannar här också. Mer info, tidtabeller m m finner du på Västtrafik . På cykel tar du dig också smidigt runt i centrala Göteborg. I närområdet kring fastigheten finns flera  Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Service

Fastigheten är belägen vid Södra Älvstranden mitt emot Casinot och nära Göteborgs Operan. Här har ni möjlighet att ta del av allt vad cityliv innebär samtidigt som en vacker promenad utmed vattnet nås på bara ett par minuters promenad. Kollektivtrafikknutpunkten Stenpiren ligger 5 min bort till fots, där kommunikationer med buss, båt och spårvagn nås. Här finns också café, restaurang och servicehandel. I närheten ligger även Kungsgatans shoppingstråk med en stor variation av butiker, restauranger och service. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, SATS, Fysiken och Fitness24seven. På nära gångavstånd finns både Saluhallen (Kungstorget) och Feskekörkan (Rosenlundsplatsen) där både lunch och delikatesser kan införskaffas.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen