, Vattugatan 7, City, Stockholm

  • 67 m²
  • 8 375 - 27 358 kr/mån

Charmigt litet kontor/butik/visning-yta alldeles intill Drottninggatans shoppingstråk Nu finns ett mindre kontor om totalt 67 kvm ledigt att hyra i ett av Stockholms mest centrala lägen. Kontoretär fördelat i två plan vilket gör det optimalt för kontor och/eller personalutrymme på övre plan och en inbjudande del för kontor, möten, butik eller showroom i entréplan. Här finns plats för både kontorsplatser och mötesrum, ett pentry och wc. Stora fönster och välkomnande entré mot Vattugatan...


Lokaltyper
Total yta 67 m²
Adress Vattugatan 7
Område City
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41948722
Områdeshyra 8 375 - 27 358 kr/mån
1 500 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

Charmigt litet kontor/butik/visning-yta alldeles intill Drottninggatans shoppingstråk

Nu finns ett mindre kontor om totalt 67 kvm ledigt att hyra i ett av Stockholms mest centrala lägen.
Kontoret är fördelat i två plan vilket gör det optimalt för kontor och/eller personalutrymme på övre plan och en inbjudande del för kontor, möten, butik eller showroom i entréplan.
Här finns plats för både kontorsplatser och mötesrum, ett pentry och wc.
Stora fönster och välkomnande entré mot Vattugatans del närmast Drottninggatans puls.Hiss finns i fastigheten och lokalen har fiberanslutning.


Kommunikation

Här sitter du mitt i Stockholms affärs- och servicestråk. Några kvarter bort ligger T-centralen och centralstation, vilket gör att du har all slags kommunikation bara några minuter bort.
För dig som cyklar finns cykelparkering i huset.

Möjlighet att hyra garageplats finns i de närliggande garagen.

Omgivning och service

All tänkbar service finns precis utanför dörren, ett stort utbud av caféer, restauranger och butiker samt hela Gallerian och Åhléns City endast ett par minuters gångväg bort.
Nordic Wellness är beläget i samma byggnad, vilket gör det lätt att köra ett träningspass innan, efter eller under lunchen.

Parkering

Nej


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen