Kontor, Vaniljgatan 1, Lövgärdet, Angered

  • 1 325 m²

.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 325 m²
Adress Vaniljgatan 1
Område Lövgärdet
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41951907

Beskrivning

Nu har finns möjligheten att hyra dessa rymliga kontorslokaler på våning 1 och 2 i Lövgärdets centrum. Här finns plats för en större organisation, förening eller annan verksamhet som har möjligheten att anpassa lokalerna efter sina behov. Lokalens area motsvarar ca 1325 kvm och består idag till stor del av cellkontor.Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Stadsdelen Lövgärdet är ett av de senast byggda områdena i Angered och stod klar under 70-talet.Här finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Alla med generöst tilltagna grönytor runt omkring. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt.Här är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, till kolonilotter eller naturreservatet Vättlefjäll.

Kommunikationer

Goda kommunikationer finns:

- Buss från Angered centrum, 10 min

- Snabbspårvagn från Göteborg centrum till Angered centrum

- Restid från Göteborg centrum, 30 min

Service

Förskola och skola finns i kvarteret. I området finns även ett centrum, Lövgärdet Centrum, med affärer, restauranger och annan service som apotek och uttagsautomat.I Angered centrum finns Shoppinggalleria, sjukhus, tandvård, polis, teater, ishall, simhall, restauranger, livsmedel, service och tjänster m m.

Övrigt

Våra 1 277 lägenheter i området varierar från kvadratsmarta ettor till generösa sexrummare.


Karta

Bilder på lokalen