1. Hyra kontor. 8 lediga kontor i Angered Läs mer

  Sortera på

  Letar du efter lediga lokaler i Angered? Då har du kommit rätt. Angered, beläget i nordöstra Göteborg, erbjuder en mängd olika lokaler för olika ändamål. Här kan du hitta allt från kontorslokaler till butikslokaler, lagerlokaler och mycket mer. Att hyra lokal i Angered kan vara ett utmärkt val för ditt företag, oavsett om du är en startup eller ett etablerat företag.

  Överväganden när du letar efter lediga lokaler i Angered

  Det finns flera viktiga faktorer att tänka på när du letar efter en lokal att hyra i Angered. Först och främst bör du överväga vilken typ av lokal som passar bäst för ditt företags behov. Behöver du ett kontorsutrymme, en butikslokal, ett lager eller kanske en kombination av dessa? Tänk också på storleken på lokalen och hur många anställda du har.

  Hyra lokal i Angered - Kommunikation och tillgänglighet

  Angered har utmärkta kommunikationer med både buss och spårvagn, vilket gör det lätt för både anställda och kunder att ta sig till din lokal. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter för de som föredrar att ta bilen. Angered ligger också nära E20, vilket kan vara en fördel om ditt företag har mycket gods som transporteras.

  Hyra lokal i Angered - Lokalens skick och kostnader

  När du ska hyra lokal i Angered är det också viktigt att titta på lokalens skick. Behöver den renoveras eller är den i bra skick? Tänk också på kostnaderna för hyra, drift och eventuell renovering. Det kan vara en god idé att ta hjälp av en fastighetsmäklare för att hitta rätt lokal till rätt pris.

  Att hyra lokal i Angered kan vara ett utmärkt val för ditt företag. Här finns gott om lediga lokaler i olika storlekar och för olika ändamål. Använd sökfunktionen här på Lokalguiden.se för att hitta den lokal som passar just ditt företags behov bäst.

 2. Din sökning gav få träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning