Kontor, Vågmästaregatan 1 B, Backaplan, Göteborg

  • 155 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 24 542 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 155 m²
Adress Vågmästaregatan 1 B
Område Backaplan
Kommun Göteborgs kommun
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41953325
Hyra 24 542 kr/mån
1 900 kr/m²/år

Beskrivning

Vindsvåning om 155 kvm som passar för cirka 10 medarbetare. Lokalen har ett fint ljusinsläpp med utsikt över området. Lokalen är utformad med öppen planlösning, snedtak samt ett pentry och ett litet mötesrum. Du når lokalen via hiss till våning 4 och tar sedan en trappa upp.

Fastigheten ligger på promenadavstånd till Backaplan med all tänkbar service. Närområdet har utvecklats mycket de senaste åren och här finns både restauranger och en trevlig saluhall samt små inredningsbutiker. De närmsta åren kommer det fortsatt att ske stora förändringar där målsättningen är att få till en blandstad med både bostäder, affärer, kontor och service. På Göteborgs stads sida hittar du mer information om det nya Backaplan >>

Det är lätt att ta sig hit både via kollektivtrafik, bil och cykel. Cirka 400 meter från fastigheten ligger närmsta hållplats - Hjalmar Brantingsplatsen, en central knutpunkt med över 17 olika linjer. Härifrån går både bussar och spårvagnar till Göteborgs Centralstation.

Omgivning

Kville, där fastigheten är belägen, befinner sig i ett spännande skede. De tidigare industrilokalerna har idag ersatts av hundratals bostäder och en saluhall som har hjälpt området att utvecklas. Även intilliggande handelsområdet Backaplan står inför stora förändringar som kommer att pågå etappvis de närmsta 15-20 åren. Backaplan planeras bli Hisingens centrum med den nya Hisingsbron som knyter ihop stadskärnan med Frihamnen, Brunnsbo och Centralenområdet. Här planeras för en tät, grön och stadsmässig stadsdel som en del av innerstaden. Sammantaget kommer detta ge en ännu större genomströmning av människor dagtid vilket kommer göra läget än mer attraktivt för handel och kontor. Den öppna mötesplatsen Kvilletorget finns i närheten där restauranger blandas med mindre butiker. I närheten finns naturområdet Brämaregården med Keillers Park och Ättestupan med Göteborgs bästa utsikt.

Kommunikationer

Byggnaden ligger i närheten av Hjalmar Brantingsplatsen. Härifrån avgår spårvagnarna 5, 6, 10 och 13 samt bussarna Grön, Svart, Rosa, 17, 18, 19, 24, 25, 37, 40, 45, 52 och 99.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i området samt i intilliggande garage.

Service

Vid intilliggande Kvilletorget finns matbutik, gym samt flera caféer och restauranger. Inom gångavstånd ligger Backaplan med ett stort handelsutbud samt Vågmästareplatsens nybyggda saluhall.

Övrigt

Närmaste Sunfleet-station finns på Hjalmar Brantingsplatsen.


Karta

Bilder på lokalen