Butikslokal, Upplandsgatan 46, Vasastan, Stockholm

  • 95 m²

Trivsam butikslokal precis intill Odenplan


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 95 m²
Adress Upplandsgatan 46
Område Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41976058

Beskrivning

###Beskrivning
Välkomna till denna charmiga butikslokal på Upplandsgatan 33 i Vasastan. Lokalen sträcker sig över 95 kvm och öppnar upp till en ljus och rymlig butiksyta med två stora fönster. Den ljusa atmosfären skapar en inbjudande känsla för kunder och ger optimala möjligheter för att exponera era varor på ett attraktivt sätt. Intill butiksdelen finns ett praktiskt personalutrymme med ett lättare pentry och tillräckligt med plats för en bekväm matgrupp. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Mellan de grönskande parkerna, Vasaparken och Observatorielunden är denna trevliga lokal belägen, med ett stenkast till närmsta grönområde Tegnérlunden. Här finns mycket av det goda med härliga butiker, caféer, restauranger och övrig service som gym, matbutiker, apotek m. fl. Odenplan nås med en kort promenad och som bidrar starkt till ett bra kundflöde i hela kvarteret. Goda kommunikationer till och från lokalen från just Odenplan med tunnelbana, bussar och pendeltåg.

###Fakta
Hyra: 21 994 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: Kontakta ansvarig mäklare för mer info.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom mäklare Pannos Vagelopoulos Mobil: +46 (0)76 899 02 99, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: pannos@rpbostad.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta