Butikslokal, Upplandsgatan 33, Vasastan, Stockholm

  • 35 m²

Trevlig lokal belägen i eftertraktade Vasastan


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 35 m²
Adress Upplandsgatan 33
Område Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41976056

Beskrivning

###Beskrivning
Välkommen till denna charmiga och mysiga hörnlokal belägen på Upplandsgatan 33 i Vasastan. Med sina 35 kvm erbjuder lokalen stora vackra fönsterpartier som släpper in ett behagligt ljus och ger utmärkta exponeringsmöjligheter. Här finner du en välkomnande reception, två behandlingsrum samt ett personligt utrymme för personalen, komplett med ett praktiskt pentry, förvaringsmöjligheter och en WC för bekvämlighet. Lokalen pryds av sitt fina originaltak med vackra stuckaturer som skapar en exklusiv atmosfär. Lokalen passar utmärkt som kontor. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Mellan de grönskande parkerna, Vasaparken och Observatorielunden är denna trevliga lokal belägen, med ett stenkast till närmsta grönområde Tegnérlunden. Här finns mycket av det goda med härliga butiker, caféer, restauranger och övrig service som gym, matbutiker, apotek m. fl. Odenplan nås med en kort promenad och som bidrar starkt till ett bra kundflöde i hela kvarteret. Goda kommunikationer till och från lokalen från just Odenplan med tunnelbana, bussar och pendeltåg.

###Fakta
Hyra: 12 116 SEK/mån.
F-skatt: Ingår i hyran.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Pannos Vagelopoulos Mobil: +46 (0)76 899 02 99, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: pannos@rpbostad.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta