Kontor, Trädgårdsgatan 5, Centrum, Jönköping

  • 126 m²

Ta ditt företag till oanade höjder


Lokaltyp Kontor
Total yta 126 m²
Adress Trädgårdsgatan 5
Område Centrum
Kommun Jönköpings kommun
Byggår 1963
Hiss Ja
Våning 8
Objektsnummer 41946601

Beskrivning

Central kontorslokal högst upp i huset på våning 8. Här erbjuds ett modernt och fräscht kontor med utsikt över takåsarna i Jönköpings citykärna. Dessutom nära till tåg & bussförbindelser samt det breda utbud av närservice som centrala Jönköping erbjuder.

Omgivning

Stadsdelen Väster har ett stort restaurang- och nöjesutbud. Shoppingmöjligheterna är goda med en stor variation av lokala småbutiker. Parkeringsmöjligheterna är goda med bl.a parkeringshuset Per Brahe.

Kommunikationer

På Väster ligger Resecentrum med tåg- och bussförbindelser. Stadsbussarna trafikerar V. Storgatan som för övrigt är en bilfri väg.

Planlösning

Kontoret lämpar sig väl för arbete i öppet landskap så som det är utformat idag. Kontorslandskapet inrymmer ca 10-12 arbetsplatser med anslutande mötesrum som tidigare varit två mindre samtalsrum. Ytterligare ett större konferensrum med plats för 10-12 personer finns att tillgå i lokalen. Wc & pentry finns i direkt anslutning till entrén.

Parkering

I garaget finns parkeringsplatser för husets hyresgäster att hyra. För hyrning av garageplats vänligen kontakta Malin Berglund på Castellum, tel 036-580 11 52. Utomhus finns allmän parkering med P-automat i anslutning till fastigheten.

Service

I närområdet finns all tänkbar service.

Övrigt

Centralt belägen fastighet uppförd under 1960-talet. Den uthyrningbara ytan uppgår till 19.242 kvm fördelat på åtta våningsplan.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen