Kontor, Sundbybergsvägen 1A - Solna Access, Solna

  • 756 m²
  • 20230101


Lokaltyp Kontor
Total yta 756 m²
Adress Sundbybergsvägen 1A - Solna Access
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 1979
Renoveringsår 2003
Tillträde 20230101
Objektsnummer 41932024

Beskrivning

I denna ljusa lokal på entréplan finns alla förutsättningar för er att skapa en modern arbetsplats med relaxavdelning och egen ingång från gästparkeringen. Med arbetsplatser längs rader av fönster, flera sociala ytor och stort pentry mitt i lokalen kommer ni trivas här tillsammans med kollegorna.  Korttidsavtal Vill ni dessutom ha ett korttidsavtal så ordnar vi det. Ni tar med er era egna möbler och flyttar in. Perfekt för er som växer eller omorganiserar. Huset erbjuder komplett service och läget intill E4:an gör det smidigt att ta sig till och från kontoret. I Solna Centrum som ligger på tio minuters promenad finns bussar, tåg, tunnelbana och tvärbanan och även ett stort utbud butiker, service och restauranger. Dessutom ligger grönskan i Hagaparken bara en kilometer från kontoret. Läget skapar en smidig arbetsvardag med balans mellan arbetsliv och fritid. Miljöcertifierad fastighet med gym och all service i huset Serviceerbjudandet i fastigheten underlättar er arbetsvardag med reception, restaurang, omklädningsrum och dusch, stort gym och cykelrum samt stor konferensavdelning med auditorium. För cykelpendlare eller lunchjoggare blir det enkelt att ta en dusch och byta om för att sedan fortsätta med dagens arbete. För er som önskar att synas på fastighetens fasad är läget utmärkt då skyltplatser finns att hyra ut mot Solnavägen. Garageplats och besöksparkering finns i anslutning till huset för er och era gäster. Byggnaden är miljöcertifierad med LEED Guld. Läs gärna mer på www.sgbc.se/certifiering/leed. I samma hus träffar ni på grannar från Feelgood företagshälsovård, Panasonic, Stockholms Läns Landsting, Svenska Polisförbundet, Tibnor och Würth Svenska AB. Arena coworking Som kund hos oss finns även möjlighet att komplettera kontoret med arbetsplatser mitt i city. Läs mer om Arena coworking på vasakronan.se/arena. Välkommen att boka visning av denna trevliga lokal i Solna Access!

Kommunikationer

Solna Access ligger i anslutning till såväl E4 som E20. Dess läge innebär utmärkta pendlingsmöjligheter med bil till bl.a. innerstaden på ungefär 8-10 minuter under normaltrafik, och till Arlanda på cirka 30 minuter. Utöver det har fastigheten parkeringsmöjligheter för de anställda på dess stora utomhusparking till förmånliga priser. Fastigheten har även ett brett utbud av kollektivtrafik på grund av dess närhet till knytpunkten Solna Centrum. Detta innebär, busslinjer till bl.a. City, blåa tunnelbanan, tvärbanan, och pendeltåg! Mer info finns tillgängligt på www.sl.se . Buss: Linje 67, 506, 507 samt 508. Tunnelbana: Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum. Tvärbana: Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla Pendeltåg: Linje 40 och 42. Närmaste pendeltågsstation är Solna station.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns för våra hyresgäster i garaget eller på utomhusparkeringen. Garaget har infart på Sundbybergsvägen 1G, och access sker med tilldelade passagebrickor. Besöksparkering finns vid husets framsida. Garageplatser med laddmöjlighet går även att hyra för de som kör el-/hybridbil till jobbet. Vasakronan har gett Nordic Level Parking AB uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: du kontaktar Nordic Level Parking AB vid frågor kring förhyrda platser. du tecknar parkeringsavtal direkt med Nordic Level Parking AB. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. Nordic Level Parking AB sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, eller behov av ytterligare information, kontakta Nordic Level Parking AB på 08-588 018 00 eller  InfoParkering@nordiclevelgroup.com

Service

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.


Karta

Bilder på lokalen