Lagerlokal, Strandbadsvägen 7, Södra, Helsingborg

  • 8 700 m²

I Hamncity i södra Helsingborg planerar vi för nybyggnation av en logistiklokal om ca 10 000 kvm med 10,5 m fri takhöjd.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 8 700 m²
Adress Strandbadsvägen 7
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41938677
Bifogade filer

Beskrivning

I Hamncity i södra Helsingborg planerar Wihlborgs Fastigheter för nybyggnation av en logistikanläggning om ca 8 700 kvm med en totalhöjd på 12 m, ca 10,5 meters fri takhöjd. Planlösningen är öppen vilket ger möjlighet att skapa en ändamålsenlig logistikhall.

 Anläggningen har 6 lasthus och två markportar, vilket ger bra förutsättningar för ett strategiskt flöde för in- och utlastning. I lokalerna finns sprinkleranläggning installerad.

 Då detta är ett nybyggnationsprojekt finns det goda möjligheter att vara med och utforma lokalen så att den passar er verksamhet.

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till fastigheten både kollektivt med tåg eller buss, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast 2 kilometer längs Hästhagsvägen innan du når motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station på gångavstånd, från Ramlösa Station tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C, åker du söderut med tåget tar det 27 minuter till Lund . Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Öresundsgatan som trafikeras upp till tio gånger i timmen av linje 1 och 2. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Hamncity från bland annat centrum, Eskilsminne och Råå.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym både inne och ute i Talldungen. Det finns även ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändskt på Phuun Thai till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I den grannfastigheten finns Thores bageri med frukostbullar och fikabröd, det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Helsingborg centrum med ett 100-tal butiker och restauranger ca tre kilometer bort. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk och Dollarstore. På Råå center som ligger ca 2 km bort finns Ica Maxi, Systembolaget och Arken Zoo. På en närliggande parkering finns det 13 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen