Kontor, Storgatan 82 A, Växjö

  • 327 m²
  • Enligt överenskommelse

Modern och fin lokal mitt i Arenastaden!


Lokaltyp Kontor
Total yta 327 m²
Adress Storgatan 82 A
Kommun Växjö kommun
Byggår 2018
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942434
Bifogade filer

Beskrivning

Hyr en stor och fin lokal i spektakulära ICON-huset! Lokalen är belägen på våning 5 med stora fönster som ger en fin utsikt över Arenastaden. Denna moderna lokal består av öppet kontorslandskap, konferensrum, kontor, kök, telefonbås och en fin lounge. Dessutom behöver du inte ens lämna fastigheten för att finna restaurang, café, frisör, gym och spa!

En del av fastigheten består också av 280 stycken bostadslägenheter vilket gör att det tillsammans med idrottsevenemangen även är liv och rörelse i området om kvällarna.

Ni som hyresgäst kan också boka konferensrum till rabatterat pris via BYN som finns i markplan.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller ha en visning av denna fina lokal.

Omgivning

ICON Växjö är en nybyggd 3D- fastighet som har blivit Växjös nya landmärke. Med sina 19 våningar och unika arkitektur har fastigheten blivit Arenastadens blickfång. Här kombineras både skola, kontor och boende samtidigt som närheten till både handel och idrottsanläggningar finns.Fastigheten ligger i Arenastaden i Växjö som är helt unik i sitt slag och ett av de bästa idrottsområdena i Sverige. Här samsas 15 olika sporter i flertalet arenor i anslutning till varandra.Hyresgäster i fastigheten är bland annat Växjö Fria Gymnasium och Nordea.Parkeringsmöjligheter finns.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser med ca 10 min in till centrum.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns

Service

I fastigheten finns restaurang, café, spa, gym och frisör.


Karta