Kontor, Storgatan 61A, Ulricehamn

  • 87 m²
  • Omgående

Ljust och härligt kontor fördelat på två plan för omgående inflyttning. Utsikt över det vackra torget med växthus och orangeri. Hyra 10.500 kr/mån.


Lokaltyp Kontor
Total yta 87 m²
Adress Storgatan 61A
Kommun Ulricehamns kommun
Byggår 1945
Hiss Nej
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41951541

Beskrivning

STUDION PÅ VÄVERIET Denna ljusa kontorslokal, med utsikt över Väveriets torg, når du från Storgatan och den stora möblerade corténentrén som har en härlig rymd och loungekänsla. Lokalen är fördelad på två plan. På entréplanet finner du kök, wc, öppen yta med plats för ca 3 kontorsplatser, samt stora fönster med härlig utsikt över torget. På andra våning finns en stor öppen yta, med ytterligare plats för kontorsplatser och en loungedel, samt ett separat förråd. Konferensrum finns att hyra i anslutning till loungen utanför lokalen. Lokalen är egentligen större till golvyta, men då plan två har snedtak så räknas bara ytor med tillräckligt hög takhöjd med i de 87 kvm. Tveka inte att kontakta oss vid intresse eller frågor. Vi bokar gärna en visning för att visa upp denna fina lokal!

Hyran för lokalen är 10.500 kr per mån.

Omgivning

Väveriet ligger vackert beläget vid sjön Åsunden och de fina promenadstråken utmed sjön. Både livsmedelsbutik, gym och kontorsvaruhandel (med paketutlämning) ligger i nära anslutning fastigheten. Mitt i kvarteret ligger även det härliga öppna torget där en kvarterskrog väntas öppna upp framöver, samt en boulebana som är tillgänglig för alla Väveriets hyresgäster.

Kommunikationer

Kvarteret ligger ca 600 m från Ulricehamns busstation.

Parkering

På Kvarter Väveriet finns både utvändig parkering och garageplats att hyra

Service

Med bara några få minuters promenad tar du dig till Ulricehamns gågata, dess serviceutbud och restauranger.


Karta