Butikslokal, STATTENA CENTRUM 6, Centrum, Helsingborg

  • 135 m²

På Stattena Centrum står nu denna lokal ledig för nästa hyresgäst att flytta in. Med egen ingång på markplan erbjuds ypperligt skyltläge och exponering.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 135 m²
Adress STATTENA CENTRUM 6
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41938433

Beskrivning

På välbesökta Stattena Centrum står nu denna lokal ledig för nästa hyresgäst att flytta in. Med egen ingång på markplan erbjuds ypperligt skyltläge och exponering.

Lättillgängligt med parkering, laddplatser och kollektivtrafik

Lokalen är bäst lämpad som butik men kan även nyttjas som kontor. I nära anslutning till lokalen finns busshållplatser och goda parkeringsmöjligheter - smidigt för både kunder och medarbetare.

Utmärkt läge på Stattena Centrum

Stattena Centrum är en plats där människor möts, handlar och tar del av olika aktiviteter. I området finns både mataffär, gym och andra typer av verksamheter.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

Olika stadsbussar passerar Stattena regelbundet.

Service

I området finns många små butiker av olika slag, banker, livsmedel, vårdcentral, apotek mm som du behöver i din vardag. Kvarterskrog, pizzeria och gym gör området levande även efter butikernas stängning.


Karta

Bilder på lokalen