Kontor, Repslagaregatan 15, Centralt Innanför Promenaderna, Norrköping

  • 272 m²

Ultimata kontoret på Norrköpings mest eftertraktade läge, med oöverträffad service och bekvämlighet precis utanför dörren!


Lokaltyp Kontor
Total yta 272 m²
Adress Repslagaregatan 15
Område Centralt Innanför Promenaderna
Publicerad 2023-09-20
Kommun Norrköpings kommun
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41943808

Beskrivning

Här har du nära till det mesta som innerstaden kan erbjuda. Våra kontorslokaler erbjuder rymliga och trivsamma ytor för arbete och produktiva möten. Med öppna stora delar och några avskilda rum, finns det flexibilitet för olika arbetsstilar och behov.

Ett välutrustat pentry för enkel tillagning av måltider och två toaletter för bekvämlighet. Dessutom har du tillgång till vackra gröna innergård, perfekt för avkoppling och kreativitet.
Njut av fri Wifi-uppkoppling medan du arbetar utomhus eller tar en paus i den natursköna omgivningen.

Konferenslösningar är utformade för att främja produktiva möten och samarbete.
Med modern teknik och bekväma möbler kan du hålla inspirerande och framgångsrika möten.

Välkommen till ett kontor med fokus på både effektivitet och trivsel, där du kan uppleva det bästa som innerstaden har att erbjuda.

Omgivning

Fastigheten är idealiskt placerad i en central del av staden, precis intill en livlig gågata, och erbjuder närhet till ett utbud av charmiga restauranger och stadens pulserande centrum. Dessutom finns Knäppingsborg, med sina småskaliga butiker och handelsverksamheter, alldeles i grannkvarteret, där de drivs med passion och engagemang.

Kommunikationer

Närhet till både lokaltrafikens samlingspunkt Söder Tull och Resecentrum, samt enkel parkering i det närliggande parkeringshuset med det moderna "check in - check out" systemet.

Planlösning

Trivsamma och öppna ytor med ett fåtal rum.
Bra konferenslösningar.
Ljus och elegant lokal med moderna ytskikt.

Parkering

Garage med plats för 6 fordon

Service

I centrala Norrköping City finns en attraktiv destination som rymmer över 140 butiker, gym, restauranger och kollektivtrafik, allt för att tillgodose olika intressen och behov. Dessutom erbjuds närhet till bekväma parkeringshus för enkel tillgänglighet. Inte nog med det, inom bara 2 minuters gångavstånd når du även Knäppingsborg med sin unika och lockande atmosfär.

Övrigt

Central fastighet som kombinerar butikslokaler, restauranger, kommersiella serviceutrymmen, bostadslägenheter och garage


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen