Kontor, Rönnowsgatan 8c, Centrum, Helsingborg

  • 1 324 m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en stor och ljus kontorslokal om 1 324 kvm i vår innovativa fastighet - Fabriken 1891.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 324 m²
Adress Rönnowsgatan 8c
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41927753
Bifogade filer

Beskrivning

Nu har vi nöjet att erbjuda en stor och ljus kontorslokal om 1 324 kvm i vår innovativa fastighet - Fabriken 1891. Här blir du en del av en gemenskap med över 100 verksamma aktörer som binds samman av co-working aktören Mindpark.

Lokalen är i dagsläget ett oskrivet blad som behöver uppdateras med kompletta funktioner, så som kök och pausrum. Något vi gärna hjälper till med! (Ladda ner planritningen för att ta del av vårt förslag)

I den gemensamma entrén finns både trappa och hiss.

Bra kommunikationer, parkering och restaurang i samma byggnad

I nära anslutning till lokalen finns goda parkeringsmöjligheter - smidigt för både kunder och medarbetare med bil.

I fastigheten hittar du en lunchrestaurang som bjuder in till trevliga pauser med arbetskamraterna.

Efter en kort promenad når du Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig nära kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med sin flygplats.

Varmt välkommen att boka visning!

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen. 100 meter norr om fastigheten finns Helsingborg C med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 75 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även goda möjligheter till parkering precis söder om fastigheten med anslutning till E4/E6.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 st olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns en lunchrestaurang med generösa öppettider. En kort promenad bort finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill man istället åka utomlands kan man ta sig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen