Butikslokal, Mäster Nilsgatan 6, Centrum, Malmö

  • 249 m²

Skyltläget i denna luftiga butikslokal på 249 kvm kan inte vara bättre. Centrala Malmö, fem minuter till Malmö C. Stora fönster mot en vältrafikerad gata.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 249 m²
Adress Mäster Nilsgatan 6
Område Centrum
Publicerad 2023-09-21
Kommun Malmö kommun
Byggår 1975
Hiss Ja
Objektsnummer 41938333

Beskrivning

Skyltläget i denna luftiga butikslokal kan inte vara bättre. Stora fönsterpartier, utmärkta för produktexponering, mot en vältrafikerad gata med bra flöde av förbipasserande, både på cykel och till fots.

Lokalen på 249 kvm ligger i fastigheten Erik Menved i kv. Caroli och har egen entré från markplan. Den är idag ljust inredd med öppen planlösning. Utöver butiksytan finns ett pentry/personalrum, toaletter och ett mindre lager/förråd med egen toalett. På fastighetens baksida finns det en lastbrygga att nyttja vid varuleveranser.

Denna lokal lämpar sig utmärkt för butiksverksamheter men även för olika typer av service. Här finns möjlighet för tillträdande hyresgäst att vara med och anpassa ytorna utifrån verksamhetens behov.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Service

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Skyltläge

JA


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen