Kontor, Logementet Kviberg, Kortedala, Göteborg

  • 44–49 m²
  • 3 667 - 7 350 kr/mån

Välkommen till Logementet Kviberg i den grönskande, växande stadsdelen alldeles intill Gamlestaden och Serneke Arena. I detta tätbebyggda bostadsområde kommer fyra mindre butiks - eller kontorslokaleri bottenplan husera med god exponering mot gatan. Här har du närhet till såväl service och handel som kommunikationer och kultur, i ett område som andas aktivitet och rörelse. Här finns lokaler i bottenplan tillgängliga för den som vill driva butik- eller kontorsverksamhet....


Lokaltyp Kontor
Total yta 44–49 m²
Adress Logementet Kviberg
Område Kortedala
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41974481
Områdeshyra 3 667 - 7 350 kr/mån
1 000 - 1 800 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Logementet Kviberg i den grönskande, växande stadsdelen alldeles intill Gamlestaden och Serneke Arena. I detta tätbebyggda bostadsområde kommer fyra mindre butiks - eller kontorslokaler i bottenplan husera med god exponering mot gatan. Här har du närhet till såväl service och handel som kommunikationer och kultur, i ett område som andas aktivitet och rörelse. Här finns lokaler i bottenplan tillgängliga för den som vill driva butik- eller kontorsverksamhet.

Omgivning

I Kviberg möts du av en blandad stadsutveckling, allt från de historiska Kviberg kasernerna till nutida modern idrottsarena, där bostäder och handel tillsammans med grönområden skapar en skön mix. Lite längre ned på gatan finner du Gula Villan som är en populär restaurang som serverar såväl lunch och som även håller öppet till de senare timmarna på dygnet.

Kommunikationer

Kviberg är ett gång - och cykelvänligt område. Från Kviberg har du även närhet till Gamlestadens knutpunkt och vidare med spårvagn eller tåg. Precis över gatan ligger spårvagnshållplatsen "Göteborg Kviberg" och på ett par minuter söder om tar du dig ut på leden med bil.

Parkering

Nej

Skyltläge

Nej

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.


Karta

Bilder på lokalen