Kontor, Lindholmsallén 2, Lindholmen, Göteborg

  • 80–4 000 m²
  • 13 333 - 1 166 667 kr/mån

Full möblerade lokaler för snabb infyttning.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 80–4 000 m²
Adress Lindholmsallén 2
Område Lindholmen
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41947770
Områdeshyra 13 333 - 1 166 667 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

På en av de bästa adresserna på Lindholmen kan vi nu erbjuda moderna kontorslokaler med flexibla villkor. Tillgänglig yta är från ca. 80 kvm upp till ca. 4000 kvm, fördelade på två våninsplan på ca. 2000 kvm vardera.Lokalerna är moderna och fräscha, fullt möblerade med allt på plats - det är bara att flytta in med sin dator. Det finns möjlighet att hyra en eller flera sk studios. Hyran är sedan baserad på antal arbetsplatser.Här erbjuds ni en fantastisk utsikt mot älven och de generösa glasfasaderna och ljusgården mitt i huset gör lokalerna ljusa.

Lokalerna passar utmärkt till det mindre företaget men även till det större med flera hundra medarbetare. De lämpar sig också som temporära ytor, projektlokaler eller liknande.För husets hyresgäster finns en gemensam reception, eventyta och konferensanläggning. Dessutom finns det en trevlig personalmatsal/restaurang med en härlig uteterrass vid älven för soliga dagar.

I fastigheten finns även tillgång till cykelparkering, bastu, omklädning, dusch och gym.Förutom gott om utvändiga parkeringsplatser så är det utmärkta bussförbindelser till fastigheten.Välkommna att kontakta oss så bokar en visning!

Planlösning

Öppen planlösning med inslag av enskilda kontorsrum.

Parkering

Utvändiga parkeringsplatser finns


Karta