Kontor, Lilla Garnisonsgatan 31, Berga, Helsingborg

  • 200 m²

Denna charmiga kontorslokal skapar möjligheter för ett flexibelt arbetssätt. Här finns två rum för samtal eller möten samt ett stort med öppen planlösning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 m²
Adress Lilla Garnisonsgatan 31
Område Berga
Publicerad 2023-11-16
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41881501
Bifogade filer

Beskrivning

Denna charmiga kontorslokal skapar möjligheter för ett flexibelt arbetssätt. Här finns två rum för samtal eller möten samt ett stort med öppen planlösning. Fiber finns samt goda parkeringsmöjligheter och möjlighet att hyra laddplatser.

Bilder kommer.

Omgivning

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Kommunikationer

Här är det nära till väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.
Väljer du att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort. Det finns också flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger. Det är nära till Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger. I utkanten av området finns också flera stora mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic och Biltema.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen