Kontor, Lantmätargränd 44, Centrum, Jönköping

  • 133 m²

Ledig lokal mitt i city - med bra skyltmöjlighet!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 133 m²
Adress Lantmätargränd 44
Område Centrum
Publicerad 2023-11-11
Kommun Jönköpings kommun
Byggår 2015
Hiss Nej
Objektsnummer 41943889

Beskrivning

Trevlig lokal mitt i city med stadens puls precis utanför dörren. Lokalen ligger i gatuplan och har stora fönsterpartier mot Lantmätargränd, vilket ger möjlighet till skyltning av produker och varumärke. Lokalen är lämplig för butik, hälsa, vårdmottagning eller kontor. Ej lämplig för restaurang- eller caféverksamhet.

Omgivning

Atollen omfattar totalt cirka 42 000 kvm blandad bebyggelse intill Munksjön i centrala Jönköping. Förutom ca 13 000 kvm butiker, restauranger och kaféer, innehåller de tre kvarteren bostäder, kontor, parkeringshus med 400 platser och ett evenemangstorg. Vid Munksjöns norra del finns en fantastisk miljö med cykel- och gångvägar utmed strandkanten där caféer, restauranger och butiker lockar besökare året runt.

Kommunikationer

God tillgänglighet för bilburna besökare med flertalet parkeringshus i direkt anslutning till fastigheten.
Mycket goda bussförbindelser. Hållplatsen vid Södra Strandgatan trafikeras av de flesta stadsbusslinjerna, totalt 17 busslinjer, med ca 1.140 avgångar per dygn.

Planlösning

Lokalen har idag en öppen planlösning, men med möjlighet till avgränsande väggar. Ytorna är anpassningsbara för specifika behov och önskemål. Lokalen har en RWC, och till lokalen finns två entréer.

Parkering

P-huset Atollen inrymmer 400 p-platser. Snett över Södra Strandgatan finns p-huset Smedjan med ytterligare 435 platser.

Övrigt

Algen är en mångsidig fastighet med butiker, restauranger och kontorslokaler i stadskärnan, i området Atollen. Med närhet till attraktioner, vacker sjöutsikt och bekväm tillgång till stadens faciliteter är Algen en eftertraktad plats i Jönköping.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen