Kontor, Kungspassagen, Kungsgatan 48, Kungsstan, Göteborg

  • 810 m²
  • 20220101


Lokaltyp Kontor
Total yta 810 m²
Adress Kungspassagen, Kungsgatan 48
Område Kungsstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1930
Renoveringsår 2002
Tillträde 20220101
Objektsnummer 41952033

Beskrivning

Välkomna till denna moderna, ljusa och öppna kontorslokal i välkända Kungspassagen. Här sitter ni i ett av stans bästa lägen i en lokal med i huvudsak öppen planlösning. Gott om ytor för möten, samtal och umgänge. Lanterninerna i taket ger lokalen både dagsljus och en härlig känsla. Hyr lokalen som den står och går eller så bygger vi om den till något helt fantastiskt.  Välkomna att boka tid för visning!

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer.   Mer info, tidtabeller m.m. finner du på  Västtrafik  och  SJ .   Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. I närområdet finns det flera  Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan   P-hus City Fredstan på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Service

Fastigheten finner du mitt i centrala Göteborg, inom Vallgraven. Intill ligger knutpunkterna Brunnsparken och Kungsportsplatsen, på fem minuters promenadavstånd sedan Centralstationen, vilket ger mycket goda kommunikationsmöjligheter åt alla väderstreck. Fastighetens placering på Kungsgatan erbjuder bästa handel och service. Gallerior som Arkaden, NK och Nordstan, finns också i närområdet.


Karta

Bilder på lokalen