Kontor, Kungsgatan 36-38, Centralt Innanför Promenaderna, Norrköping

  • 331 m²
  • 2023-06-01

Rymlig undervisningslokal på Kungsgatan


Lokaltyp Kontor
Total yta 331 m²
Adress Kungsgatan 36-38
Område Centralt Innanför Promenaderna
Kommun Norrköpings kommun
Byggår 1897
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde 2023-06-01
Objektsnummer 41944019

Beskrivning

En mycket funktionell utbildningslokal mitt i det pulserade studentstråket vid Skvallertorget. Lokalen ligger en trappa upp med utsikt över Motala Ström samt Campus.
Beläget på Kungsgatan i Norrköping har denna lokal ett utmärkt läge med god tillgänglighet och närhet till kollektivtrafik och andra bekvämligheter. Detta gör det enkelt för både elever och lärare att nå lokalerna och gör det bekvämt för alla inblandade.
Hyr denna lokal och ge dina elever den bästa undervisningsmiljön de förtjänar!

Omgivning

Trivsam fastighet med närhet till Campus, Norrköpings härliga Industrilandskap och Folkparken. Här kan du promenera runt Strömmen och har gångavstånd till citykärnan.

Kommunikationer

Buss. Gångavstånd till spårvagn och Centralstation.

Planlösning

Du kommer in i en foajé som led dig till en bred korridor där utbildningssalar och grupp rum ligger på rad. Rikligt med toaletter och ett fint kök.
Lokalen har 331 rymliga kvm med fem undervisningsrum i fil samt ett kök i anslutning till ett av rummen. Lokalen har hela sju toaletter (varav två RWC) samt ytterligare ett pentry som möjliggör en bra uppdelning mellan "elever" och personal.

Service

ICA-butik, Apotek och Pressbyrå. Stort utbud av trevliga restauranger och fik.

Övrigt

Centralt belägen kontorsfastighet som även inrymmer butiker och restauranger i bottenplan. Till fastigheten hör även ett parkeringshus.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen