Kontor, Korta gatan 10, Solna strand, Solna

  • 1 206 m²
  • Enligt överenskommelse

Greenhouse erbjuder flexibla kontor med service utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 206 m²
Adress Korta gatan 10
Område Solna strand
Kommun Solna kommun
Byggår 1978
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952947
Bifogade filer

Beskrivning

Endast 9 minuter från T-Centralen ligger Greenhouse Solna strand, arbetsplatsen som vill göra ditt liv lite enklare. Här erbjuds moderna kontor, gemensamma mötesrum för upp till 135 personer, grönskande takterrasser, restaurang och café samt generösa träningsmöjligheter. Välkommen till en plats som ger er arbetsro, energi och de absolut bästa förutsättningarna för att ert företag ska trivas och utvecklas.

Omgivning

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara, Mälarstrand Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Båten är gratis för våra hyresgäster!

Planlösning

Kontorslokalerna i Greenhouse är flexibla, yteffektiva och kan anpassas utifrån era behov och med omtanke om miljön. Här sträcker sig även kontoret bortom era egna lokaler, då ni även har tillgång till fastighetens gemensamma, välutrustade mötes- och konferensrum för både digitala och fysiska möten, samt välkomnande loungemiljöer och gemensamma arbetsytor. Perfekt när ni behöver några extra arbetsplatser eller tillgång till ett större konferensrum. För de största evenemangen har vi en fullt utrustad hörsal för 135 personer. Eller varför inte boka vår Cinema - ett ombonat mötesrum för 30 personer där vi hämtat inspiration från en biograf.

När du kommer in i den välkomnande entrén möts du av en föränderlig mötesplats för nya bekantskaper och intryck. I receptionen träffar du våra trevliga Community Managers som tar hand om husets besökare och ansvarar för servicen på plats. Slå dig ner och arbeta i loungen eller ta en lättare lunch på caféet, som alltid har något att erbjuda oavsett tid på dygnet. Entréplanet och våningen nedanför knyts samman av en stor gradängtrappa med utsikt mot den trivsamma innergården, som också kan användas för större sammankomster.

Parkering

Garage- och p-platser kan hyras i anslutning till huset.

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.


Karta

Bilder på lokalen