Kontor, Kantyxegatan 23, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 59 m²

Kontorsyta om 59 kvm på ett utmärkt skylt- och kommunikationsläge i Fosie. Parkering i direkt anslutning till entrén ingår.


Lokaltyp Kontor
Total yta 59 m²
Adress Kantyxegatan 23
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41940305

Beskrivning

Välkommen till ett trevligt kontorsgemenskap mitt i Fosie. Här finns det möjlighet att hyra en mindre kontorsyta om 59 kvm på plan två. Lokalen består av ett stort ljust öppet rum som kan inredas utifrån egna önskemål.

Kontoret är belägen på andra våningen. Entréytor och atrium delas med övriga hyresgäster och kan användas för kundevent el liknande. Här finns gemensamt pentry med mikro och kaffekokare. 

Med närhet till inre och yttre ringvägar skapas en enkel kommunikation. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till entrén.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Service

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen