Kontor, Kantyxegatan 23, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 48 - 59 m²

Kontorsyta om 48 kvm eller 59 kvm på ett utmärkt skylt- och kommunikationsläge i Fosie. Parkering i direkt anslutning till entrén ingår.


Lokaltyp Kontor
Total yta 48 - 59 m²
Adress Kantyxegatan 23
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41940305

Beskrivning

Trevlig kontorsgemenskap mitt i Fosie. Här finns det möjlighet att hyra en mindre kontorsyta om antingen 48 kvm eller 59 kvm. Den mindre lokalen betstår av ett stort rum och den något större består av två rum.

Kontoren är belägen på andra våningen. Entréytor och atrium delas med övriga hyresgäster och kan användas för kundevent el liknande. Här finns gemensamt pentry med mikro och kaffekokare. Mindre förråd går att hyra till vid behov.

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till entrén. Fastigheten är belägen nära de stora ringvägarna och på ett utmärkt skyltläge.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen