Kontor, Köpsvängen 10, Bromma

  • 32 m²

Flytta till expansiva Brommastaden! Vi finns i Brommas finaste kontor precis invid Bromma Flygplats!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 32 m²
Adress Köpsvängen 10
Område Bromma
Publicerad 2023-09-28
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2021
Hiss Ja
Objektsnummer 41942659

Beskrivning

KONTORSRUM-PRIVATE OFFICE
Fullt möblerat kontorsrum för 8-10 personer. Höj-och sänkbara skrivbord, kontorsstolar och förvaring.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, mötesrum, telefonrum, kaffe/te, wifi, utskrifter och mycket mer.

FLEXIBILITET & FRIHET
Hos oss sitter du inte fast i hyreskontrakt med lång bindningstid. Vi har korta uppsägningstider och du kan alltid växla upp eller ner i antal arbetsplatser.

QUICK OFFICE ANYWHERE - ARBETA DÄR DU VILL
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår i medlemskapet att du kan ha din arbetsplats i flexmiljö/open space på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Här kommer vi att erbjuda en modern mötes-och konferensavdelning med mötesrum för 2 upp till 60 personer. Behagliga och inspirerande mötesrum med rätt ljus, ljud och ventilation.
Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning och kommer att vara fullt utrustade för den nya tidens möten.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Kommunikationer

Med Sverige och Stockholm runt hörnet!
Oavsett om man färdas med flyg, pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller cykel ligger Hangar 5 nära. Tvärbanans nya station ligger precis utanför byggnaden. Bra bussförbindelser och ett stort garage i huset med fri parkering i 2 timmar. På utomhusparkeringen är det fri parkering i 3 tim.

Parkering

Bra bussförbindelser och ett stort garage i huset med fri parkering i 2 timmar. På utomhusparkeringen är det fri parkering i 3 tim.

Service

Servicen vid Hangar 5 är optimal. I huset finns ICA Maxi med apotek, en populär lunchrestaurang, SATS och i samma kvarter finns ett hotell. Hela butiksutbudet i Bromma Blocks finns alldeles mitt emot. Med ca 80 butiker, 16 restauranger, kaféer och det mesta du behöver ett stenkast bort ger Hangar 5 dig samma service som i City.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen