Kontor, Järnvägsgatan 9, Centrum, Helsingborg

  • 150 m²

Just nu finns möjlighet att etablera sig i ett kontorshus med fantastisk havsutsikt och en utmärkt planlösning, direkt intill Helsingborgs centralstation.


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Järnvägsgatan 9
Område Centrum
Publicerad 2023-11-16
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41875419
Bifogade filer

Beskrivning

Just nu finns möjlighet att etablera sig i ett kontorshus med fantastisk havsutsikt och en utmärkt planlösning, direkt intill Helsingborgs centralstation. Svea 7 är ritad av den lokala arkitekten Mauritz Frohm, vars arkitektur kännetecknar stora delar av Helsingborgs centrum.

Femte våningen med hiss, charmiga detaljer och genomtänkt planlösning

Det elegant marmorerade trapphuset, utrustat med hiss, leder er till en modern lokal med en välanpassad planlösning. Lokalen har två entréer, varav den ena erbjuder utrymme för ett loungeområde där kunder och besökare kan tas emot och ledas vidare in i det rymliga konferensrummet. Längre in i lokalen hittar ni ett stort rum där medarbetarna kan arbeta med utsikt över Öresund. Lokalen är utsmyckad med historiska detaljer och charmiga, runda fönster som för tankarna till båtarna som passerar förbi.

Kollektivtrafik på andra sidan gatan och möjlighet att hyra parkering i ett närliggande garage

Här har ni möjlighet att hyra parkering i garaget vid Helsingborg C, som ni hittar på andra sidan vägen med sin färje-, buss- och tågstation. Pendlingsläget kan inte bli bättre!

Välkommen att kontakta oss för visning.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för flera stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i en närliggande fastighet där det även finns bilpool och laddplatser för de som åker elfordon.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns restauranger och mataffär. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill du istället åka utomlands kan du ta dig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen