Kontor, Husarviksgatan 16A, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  • 124 m²
  • Enligt överenskommelse

Attraktivt läge i Norra Djurgårdsstaden


Lokaltyp Kontor
Total yta 124 m²
Adress Husarviksgatan 16A
Område Norra Djurgårdsstaden
Kommun Stockholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952300
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra lokal i kvarteret Månspinnaren i Norra Djurgårdsstaden.

Lokalen är en av tre i våra fastigheter i kvarteret. Här hittar du en attraktiv lokal med generös takhöjd i bästa läge. Lokalen är på entréplan i vårt bostadshus, med totalt 121 hyresrätter. Den möblerade bilden är en visionsbild och avvikelser kan förekomma.

Lokalen passar perfekt för kontor/butik/showroom.

De tre husen i kvarteret ligger alldeles intill Husarviken och alla har en individuell karaktär och spännande utformning. Exteriörer med mörkbetsad och lackad träpanel, balkongpelare, rundade hörn och glaserat tegel, ger intrycket av något alldeles extra.

Du är mycket välkommen att kontakta Lovisa Blum på telefon 08-508 947 45 eller lovisa.blum@wallenstam.se för mer information och visning.

Omgivning

Norra Djurgårdsstaden är ett nytt område med miljöprofil i utkanterna av Stockholms innerstad. Här byggs ca 12 000 bostäder och i framtiden kommer här finnas ca 30 000 arbetsplatser.

SERVICE OCH BUTIKER
Här byggs en fortsättning av Stockholms innerstad med allt som hör till. Här finns restauranger, caféer, butiker, mataffärer och hotell. Då området fortfarande är under utveckling tillkommer ny service hela tiden.

KOMMUNIKATIONER
På grund av miljöprofilen som området har är kollektivtrafiken mycket viktig. Här planeras en utbyggnad av Spårväg City som kommer knyta ihop området med Stockholm city. Det är en kortare promenad till tunnelbanestationen i Ropsten och flera busslinjer passerar in mot stan.

FRITID OCH REKREATION
I området finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som tennis, ridning, gym och 4H-gård. Bostadsområdet ligger på gränsen till Nationalstadsparken, en grön oas där du kan promenera och jogga.


Karta

Bilder på lokalen