Kontor, Hjortvägen 8, Norremark-Evedal, Växjö

  • 13–523 m²
  • Tillgängliga lokaler per omgående

Välkommen till en modern och flexibel kontorsfastighet på Norremark/Evedal. Ytorna anpassas enkelt efter behov till enskilda kontorsrum och större kontorslandskap. Närhet till alla bekvämligheter så som restauranger, affärer, träningsanläggningar etc. Naturnära. Lättillgängligt med bil, buss och cykel. Uppvärmt garage finns att hyra i direkt anslutning till lokalen....


Lokaltyp Kontor
Total yta 13–523 m²
Adress Hjortvägen 8
Område Norremark-Evedal
Kommun Växjö kommun
Renoveringsår 2019 (pågående)
Våning 1
Tillträde Tillgängliga lokaler per omgående
Ingår i hyra El, Vatten, Värme, Datakommunikation, Tillgång till kök & toa
Objektsnummer 41946600

Beskrivning

Välkommen till en modern och flexibel kontorsfastighet på Norremark/Evedal. Ytorna anpassas enkelt efter behov till enskilda kontorsrum och större kontorslandskap.

På Hjortvägen 8 finns alla bekvämligheter i form av konferensrum, mötesrum, kök och toaletter. Möjlighet till lagerlokal samt hyra av garage gör ytorna anpassningsbara för olika ändamål. Huvuddelen av fastigheten genomgick en renovering 2019 och rummen är fräscha, moderna och funktionella.

I lokalerna finns ett antal befintliga hyresgäster, primärt inom bygg- och fastighetsbranschen vilka värdesätter möjligheten till nätverkande och utbyte. I fastigheten finns också företaget Advelop AB som erbjuder hyresgästerna tjänster inom ekonomi och administration.

Fastigheten erbjuder goda möjligheter att utforma lokalerna efter hyresgästens önskemål vad gäller fördelning av ytorna. Här kan man välja alltifrån att hyra ett enskilt kontorsrum på 13 kvm till att disponera över en yta på drygt 500 kvm utformade efter behov. Förutom kontorsrum finns lagermöjligheter och uppvärmt garage med oljeavskiljare vilka nås invändigt via fastigheten.

Omgivning

Fastigheten på Hjortvägen 8 är belägen på Norremark/Evedal i en expansiv del av Växjö.

Runt fastigheten finns alla bekvämligheter man kan önska sig. Här har man nära till handelsplats Norremark samt restauranger och träningsanläggningar. Med strövområden på vackra Evedal är det enkelt att ta sig ut på en avkopplande lunchpromenad eller varför inte planera in ett gående möte?

Kommunikationer

Från kontoret tar man sig enkelt med bil, buss och cykel till och från centrum som ligger endast 4,5 km bort. Närheten till Norremarksrondellen som knyter samman många av de stora utfartslederna gör kontoret lättillgängligt. Parkeringsmöjligheterna i anslutning till fastigheten är goda.

Planlösning

Se bifogad Planskiss.
Några avvikelser kan förekomma efter renoveringen.

Parkering

Ja

Service

Restauranger, Affärer, Mack, Naturområde m.m.

Skyltläge

Möjlighet till skyltning/exponering mot Evedalsvägen.

Övrigt

Moderna & flexibla lokaler.
Lagermöjligheter.
Uppvärmt garage med oljeavskiljare nås enkelt inifrån fastigheten.


Karta