Kontor, Handenterminalen 3, Haninge, Handen

  • 34 m²
  • Enligt överenskommelse

Öppningserbjudande för vårt nya kontorshotell i Handen. 12 995kr/mån för åtta personer! Möbler, kaffe, fria mötesrum, wifi och mycket mer ingår.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 34 m²
Adress Handenterminalen 3
Område Haninge
Byggår 1979
Renoveringsår 2019
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41921685

Beskrivning

Vår fastighet Handenterminalen binder samman Haninge Centrum med det vackra grönområdet kring Rudansjön. Här kan du jobba på en av våra smarta flexplatser, hyra en fast kontorsplats eller en större kontorslokal. Oavsett vilket paket du väjer så vill vi att du ska trivas hos oss. Vi renoverar därför nu alltifrån kontor till mötesrum och jobbar med genomgående sober färgsättning och moderna möbler för att skapa rätt C/O-känsla. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du tar ett snabbt möte i köket eller sitter och jobbar på ditt egna kontor. Vi har dessutom gjort det enkelt att flytta in till C/O i Haninge — vi står för möbler, höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator och börja arbeta, vi tar hand om resten. Vi vet också att det krävs mer än nyrenoverade lokaler för att skapa en attraktiv arbetsplats. I Haninge centrum finns både shopping, Pressbyrån och trevliga restauranger. I fastigheten ligger också gymmet Always Fitness som har öppet dygnet runt – perfekt för dig som vill hinna träna innan eller efter jobbet! I erbjudandet ingår följande: Möblerat rum med höj och sänkbara bord, ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe ,te och varmchoklad. Fri tillgång till mötesrum och telefonrum i olika storlekar samt tillgång till skrivare. Wifi, värme och fastighetsskatt ingår, access är 24/7.

Omgivning

Mitt i Haninges största utvecklingsprojekt Haningeterrassen och i omedelbar anslutning till central kommunikationshubb med pendeltåg och bussterminal, samt granne med Haninge Centrum och kommunens administrativa centrum.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge med direkt access till pendeltåg och buss samt lättillgängligt med bil.. Pendeltåget tar endast 24 minuter till Stockholms Centralstation.

Planlösning

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbart skrivbord och ergonomisk kontorsstol där du kan stänga om dig. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.

Service

I fastigheten finns bl.a. bank, pressbyrå, gym och restaurang. 5 minuters promenad till Haninge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Skyltläge

Fasadskylt mot det nya utvecklingsområdet Haningeterrassen och direkt ut mot Handen pendeltågsstation med över 6 000 påstigande per dygn.

Närliggande företag

Nordea, Pysslingen mfl.

Övrigt

Övrigt:
Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.


Bilder på lokalen