Kontor, Hammarbybacken 27, Hammarby Sjöstad, Stockholm

  • 386 m²
  • Q3 2020
  • 35 383 - 67 550 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 386 m²
Adress Hammarbybacken 27
Område Hammarby Sjöstad
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Tillträde Q3 2020
Objektsnummer 41907726
Områdeshyra 35 383 - 67 550 kr/mån
1 100 - 2 100 kr/m²/år

Beskrivning

Precis här växer den nya staden upp

Under femtio år dominerades området av en bilfabrik. Amerikanska bilmärken var målade på taket till byggnaden, som var stor som en flyghangar. Det nya, kreativa kontorsområde som nu byggs närmast broarna mot Skanstull, är den sista pusselbiten i den nya stadsdelen. Många av hyresgästerna är företag i branscher som inte jobbar nio till fem. I Stockholms nya, kreativa distrikt kommer man att slipa på koncept och lösningar långt efter ordinarie kontorstid.

Det här är det nya Stockholm.
Välkommen!

Omgivning

En bropromenad från Södermalm.

Sthlm New ligger i Hammarby Sjöstad strax intill Skanstullsbrons södra fäste. Fastigheten är länken mellan sjöstaden och den nya framväxande stadsdelen Söderstaden. Här sitter du mitt i ett expansivt område och får promenadavstånd till Södermalm.

Söderstaden – en ny expansiv stadsdel.

Den nya stadsdelen Söderstaden omfattar Globenområdet, Slakthusområdet, Gullmarsplan och södra Skanstull.

Kommunikationer

Området har mycket goda kommunikationer. Strax intill finns både Nynäsvägen och Gullmarsplan med t-bana och bussar. Södermalm finns på sju minuters promenadavstånd på andra sidan Skanstullsbron.

Planlösning

386 kvm på plan 25 med utsikt över Stockholm och Hammarby Sjöstad. Lokalerna är yteffektiva, flexibla och energieffektiva, som sig bör. Som hyresgäst väljer ni själva om ni önskar öppet landskap eller enskilda rum. De kan också anpassas om ert företag växer eller krymper. Fasaden får liv genom att glasytor växelverkar med paneler i klara kulörer. Fönster från golv till tak gör varje våningsplan ljust och luftigt. Och då har vi ännu inte nämnt utsikten. När vi ändå talar om saken: På översta våningsplanet är en skybar belägen. Och restaurang.

Parkering

Ja

Skyltläge

Närheten till Nynäsvägen ger ett mycket bra skyltläge.

Övrigt

Sthlm 01 är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området växer fram i Hammarby Sjöstad strax intill Skanstullsbrons södra fäste. Sthlm New är länken mellan sjöstaden och den nya framväxande stadsdelen Söderstaden.
Sthlm 01 är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området växer fram i Hammarby Sjöstad strax intill Skanstullsbrons södra fäste. Sthlm New är länken mellan sjöstaden och den nya framväxande stadsdelen Söderstaden.

Sthlm New Creative Business Spaces består av totalt 100 000 kvm kontor:
Sthlm Seaside – Färdigställt
Sthlm 03 – Färdigställt
Sthlm 01 – Färdigställt
Sthlm 04 – Färdigställt
Sthlm 02 – Inflytt Q4 2023
Sthlm 05 – planerad projektstart 2024
Sthlm 06 – planerad projektstart 2025

Läs mer på sthlmnew.se


Karta
Visa på kartan: