Kontor, Gjörwellsgatan 30, Kungsholmen, Stockholm

  • 1 000–4 500 m²
  • Enligt överenskommelse.

Möjlighet till stora sammanhängande ytor på samma våningplan! Stort atrium ger fantastiska ljusinsläpp och perfekt loungeyta att samlas på


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Utbildningslokal / Kontor / Lager / Vårdlokal
Total yta 1 000–4 500 m²
Adress Gjörwellsgatan 30
Område Kungsholmen
Publicerad 2023-09-23
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1964
Hiss Ja
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41966608

Beskrivning

Högt upp i låghusdelen i DN på Kungsholmen finns nu möjlighet för den större arbetsplatsen att sitta samlad! Här finns möjlighet till halvplan om ca 1 000 kvm till hela planet om nästan 2 500 kvm.

Ett stort atrium breder ut sig i mitten av lokalen och ger förutom härlig rymd och ljuvliga ljusinsläpp även den perfekta platsen att skapa loungeyta och samlingsplats för just er arbetsplats. På bilderna ser ni hur halva planets atrium ser ut!

Från helplanet i låghusdelen på ca 2 500 kvm finns en intern förbindelsegång över till höghuset och ikoniska DN-skrapan. Över gången, på samma plan, finns ytterligare 500 kvm kontorsyta vid behov och på planet under kan man via interntrappa ta del av ytterligare 200-500 kvm. Här finns alltså möjlighet till sammansatta ytor om upp till 3 500 kvm!

Planlösningen är flexibel och materialval och utformning skapar vi på såväl detaljnivå som i sin helhet efter era behov och önskemål. Kontakta oss gärna för att diskutera vidare om hur vi kan anpassa lokalen i enlighet med just era behov.

Fantastisk utsikt, nära till alla bekvämligheter och kommunikationer! I Kontakta ansvarig uthyrare Jenny Danfors för mer info om lediga ytor I jenny.danfors@areim.se I 072 071 74 86

Omgivning

Med sitt straegiska läge på Kungsholmen befinner ni er i en grönskande miljö med alla bekvämligheter och folkliv tätt inpå. Tidningskvarteren utvecklas i snabb takt och tidigare i år öppnade SATS stort gym, här finns flera lunchrestauranger och bland annat välrenommerade La Tour och Le Bar. Precis invid huserar nyrenoverad Hemköp, Systembolaget och apotek. 2023/2024 öppnar dessutom nybyggda Stella med napolitansk pizzeria, Bröd&Salt samt Nyhetsgrillen. I huvudentrén till DN-skrapan totalrenoveras restaurangen ChouChou som slår upp portarna i januari 2024 och kommer erbjuda café, frukost, lunch och AW samt middag i härlig miljö!

Kommunikationer

Nära kommunikationer! På några få minuters promenad, genom mysiga Konradsbergsparken, nås tunnelbanestation Thorildsplan där grön linje tar er till Fridhemsplan på 1 minut och till T-centralen på ynka 9 minuter. Rakt utanför dörren passerar dessutom busslinjerna 1, 4, 40, 61, 62, 77. För den bilburne är man ett stenkast från Essingeleden och parkering för såväl bil som cykel finns i garaget.

Parkering

Ja

Övrigt

Utsikten från DN-skrapan är verkligen något speciellt. Härifrån kan du blicka ut över Kungsholmen och över vattnet med ljuvliga vyer mot bland annat Långholmen och Lilla Essingen. Precis som att utsikten från huset är magisk, så reser sig även DN-skrapans 26 våningar sig som en ikon i området och passeras av tusentals människor var dag. Skyltläget blir därmed ett av Stockholms bästa och möjlighet finns till skyltning för hyresgäster!

Här befinner ni er i närheten av Kungsholmens kanske vackraste promenadstråk längs med Norr Mälarstrand och populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet, Trattorian och Boulebar på promenadavstånd. I närbelägna Rålambshovsparken finns utegym och hundrastgård och i närheten ligger även de vackra Fredshällsklipporna och Smedsuddsbadet.


Karta